Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1053158 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от 16.02.2014 г.
Затонувший город Lion City – китайская Атлантида image
Lion City
Годы летят, стирая с лица земли людей и города. Там, где когда-то был горный хребет, сегодня раскинулась пустыня. На месте равнины построен город, а старые поселки безжалостно залиты водой. Так исчезла Атлантида, канув за 1 ночь в океанской пучине. Между тем, загадочный остров не единственный, кого постигла печальная участь быть затопленным. 1300 лет назад 290 тысяч человек населяли китайский город Lion City, расположенный в предместье Chun"an County. Сегодня населенный пункт оказался затопленным. image
Затопленный город Lion City image
Lion City на дне озера image
Lion City в Китае

Китайская Атлантида была обнаружена в 2001 году на дне озера Qiandao на глубине 40 метров. Величина города составляет 62 футбольных поля. Многие здания настолько хорошо сохранились, что археологи только разводили руками. Это как нужно было строить, что цемент выдерживает многолетнее давление воды, не разрушаясь при этом. Более того, уцелели даже деревянные балки, удерживающие крыши беседок и летних веранд.

image
Затонувший город Lion City image
Затопленный Lion City image
Lion City - китайская Атлантида

В первое время китайцы устраивали экспедиции в затопленный город. Для этих целей была построена специальная подводная лодка длиной 23 и высотой 3,8 метров, в которой помещалось 48 пассажиров и членов экипажа. Но археологи после нескольких экспедиций запретили посещения туристов, ссылаясь на то, что подобные мероприятия могут повредить древние строения.

image
Город под водой image
Озеро, в котором затоплен Lion City image
Озеро Qiandao


источник

Опубликовано: 15 февраля, 23:08 Ключевые слова: История
Категория: Технологии
Прочетен: 1677 Коментари: 4 Гласове: -1

България » Новите предатели

 
Бил Гейтс, вирусите, ваксините, БАН и Росен Плевнелиев image
България - Новите предатели
Дата на публикуване: 17 Май 2012
Публикацията е прочетена: 1512 пъти

Президентът на Република България Росен Плевнелиев, който късно вечерта на 15.05.2012 (бълг. време) пристигна в Сиатъл, САЩ, се срещна с един от най-богатите хора на планетата - Уилям (Бил) Гейтс, основател и сегашен президент на компанията "Майкрософт"

"Това бе среща с един човек с визия за бъдещето на света",

изтъкна Плевнелиев след срещата.

Минути след това се включи в работата на фондация „Бил и Мелинда Гейтс” и предложи веднага на Бил Гейтс:

«БАН да се включи в работата на фондация „Бил и Мелинда Гейтс”»,

предложи Плевнелиев на Бил Гейтс.

 

image © снимки: DarikNews.bg, Христо Христов

Държавният ни глава описа пред Гейтс капацитета на българските учени да създават мощни ваксини срещу СПИН, полиомиелит и туберкулоза, които фондацията може да купува от нас.

«В най-скоро време очакваме техни представители да дойдат у нас, за да ги запознаем с възможностите на БАН да осигури тези ваксини, нужни за глобалната дейност на фондацията»,

съобщи Плевнелиев.

Плевнелиев предложи по време на срещата си с Бил Гейтс да се проучи възможността да се използва потенциалът на Българската академия на науките в някои от приоритетните сфери на дейност на фондацията "Бил и Мелинда Гейтс". Една от тези сфери е здравеопазването. Според извършено от БАН проучване, български учени могат да бъдат полезни в диагностиката и лечението на туберкулозата, в контрола върху качеството на храните от животински произход и профилактиката и лечението на неонатални сепсиси, които са особено разпространени в страните от третия свят.

"За нас бе изключително ценно, в момент, когато България готви своята стратегия за развитие до 2020 г., да се срещнем и разговаряме с човек от калибъра на Бил Гейтс. Според него бъдещето не е на машините, а на познанието",

заяви Плевнелиев пък пред БТА.

 

image 

Учени от Българската академия на науките може да разработват висококачествени ваксини за фондацията на Бил Гейтс. За това се разбраха българският президент Росен Плевнелиев и основателят на „Майкрософт” на среща в Сиатъл в първия ден от официалната му визита в САЩ, която ще продължи до 21 май, четем в Bulgaria Sega.

Кръстена на Гейтс и жена му Мелинда, това е най-голямата благотворителна фондация в света с активи за близо 94 млрд. долара, както и най-голям дарител на ваксини за Африка и развиващите се страни.

Първият ден от работното посещение на Росен Плевнелиев в САЩ е посветено на контакти с деловите среди в Сиатъл. Плевнелиев ще участва в работна закуска на тема "САЩ България: да градиш мостове чрез бизнес". От американска страна ще присъстват около 50 представители на компании от сферата на информационните технологии и инфраструктурата. В срещата ще участва и Питър Литгоу, президент на Американската търговска камара в България.
На кръгла маса, посветена информационните технологии президентът Плевнелиев ще обсъди с представители на компаниите Гугъл, Фейсбук, Майкрософт, Амазон възможностите за създаването на иновационни екосистеми.

Следобед местно време (късно вечерта българско време) президентът ще посети Булит-център, който е част от международния проект "Зелена сграда".

Предвидена е и среща на българския президент с българската бизнес общност в Сиътъл.

Светлата страна на Бил Гейтс

Бил Гейтс, както знаем отдавна, е сред най-известните предприемачи, извършили "революцията на персоналните компютри". В момента той е и най-големият индивидуален притежател на акции в "Майкрософт".

Но през последните години Бил Гейтс прехвърли фокуса на своето внимание към благотворителната дейност, отделяйки значителни средства за хуманитарни организации и научноизследователски програми чрез създадената от него и съпругата му през 2000 г. фондация "Бил и Мелинда Гейтс" - най-голямата публично управлявана благотворителна фондация в света. Последният му пълен работен ден в "Майкрософт" е бил на 27 юни 2008 г., след което той се отдал изцяло само на филантропската си дейност.

Дейността на фондацията е насочена към глобални проблеми, които остават извън сферата на внимание на правителства и международни организации. От 2007 г. досега Бил и Мелинда Гейт са дарили за благотворителни цели 28 милиарда долара.

«Една от програмите е посветена на "глобалните библиотеки" и тя е изключително успешна в България.»,

подчерта Росен Плевнелиев.

По данни на фондация "Бил и Мелинда Гейтс" от 2009 до 2013 г. за "Глобални библиотеки - България" ще бъдат отпуснати общо 15 милиона долара.

Плевнелиев предложи тази програма да продължи и след 2013 г. заради изключителния й успех.

  Тъмната страна на Бил Гейтс   1.     Ваксините и световната популация

 

Запис от пресконференцията. 

“If we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.”


Бил Гейтс, основател на Microsoft, каза на наскоро проведената TED пресконференция (спонсорирана от един от най-големите замърсители на планетата), че ваксините трябва да се ползват за намаляване на световната популация с цел разрешаването на „глобалното затопляне“ и намаляването на въглеродните емисии. Като отбелязва, че световното население вече е почти 7 милиарда души, Гейтс добавя:

"Ако свършим истински добра работа по новите ваксини, здравните служби и тези за репродуктивно здраве (разбирайте – аборти), ще намалим това („излишното човечество“) може би с 10 или 15 процента."

(В оригинал дословно:"If we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.")

Евгениката на „елита“ си проправя път и в страни като Индия, където заради критика на генно-модифицираните храни можете да се озовете в затвора…
Въпросното изказване на Бил Гейтс, който не за пръв иска да избива "излишни деца" – вече го е правил чрез спонсориране на ваксини „срещу“ полио, е около 4:30 часа.

Вж. също: Ваксините – мръсният план за изтребване на човечеството

Източник: www.plevenonline.com

2. На редовната среща’10 на Клуб Билдерберг

Основателят на Microsoft за пръв път ще се присъедини към останалия елит за срещата на Клуб Билдерберг, на която испанският град Ситгес е домакин. Първоначално Бил Гейтс опита да заблуди журналистите, че няма да участва в потайната среща, тъй като бил ангажиран с друго събитие, но след настойчивите въпроси беше принуден да признае. Той е цитиран от испанския вестник “20 Minutos” да казва: Аз съм един от тези, които ще присъстват.”

Гейтс е уточнил, че темите, по които ще говори, са “енергията и нуждите на най-бедните”, а също и климатичните промени, подновяемата енергия и икономическата криза. “Надявам се, че няма да съм отегчителен” – цитира го още изданието. За това, че Бил Гейтс вече официално е Билдербергер, съобщава и немската информационна агенция DPA.

Вестниците в страната-домакин потвърждават, че сред другите представители на световния елит, поканени на срещата, са испанският премиер Хосе Луис Родригес Запатеро, кралица Беатрикс на Холандия, Жан Клод Трише – директор на Европейската централна банка, и Доналд Ръмсфелд – бившият министър на отбраната на САЩ.

 

image Бил(дерберг) Гейтс


Коментар на Стопанина Чудно сборище се е оформило. Бил Гейтс ще посреща “нуждите на най-бедните” с ваксини, целящи намаляване на човешката популация и съответно на вредите от хората за климатичните промени. Той плаща и за разработки, свързани с “енергийната” стерилизация на мъже чрез ултразвукови машини, насочени към скротума.

Кралица Беаткрикс обяви война на свободния интернет, оправдана с аргумента, че социалните мрежи са виновни дори съседите да не се познават.

След като гръцкият премиер Папандреу участва в по-раншна среща на Билдерберг, страната му беше ползвана като повод Жан Клод Трише да призовава за глобално правителство, ръководено от банка, спонсорирала Хитлер. Присъствието на Запатеро е предизвестието, че Испания ще е “следващата банкрутирала Гърция”, която ще даде повод на Трише и останалите глобалисти да придвижат плановете си напред.

Ръмсфелд дори не се нуждае от коментар – освен че е военен престъпник и садист, разрешаващ мъченията в афганистанските и иракските затвори, той е и акционер във фармацевтичните компании, които ще продават ваксините, разработени с парите на Гейтс.

Истинско “сатанинско сборище” – ако ми позволите епитета на Христос.
Вече дори не се крият, а са в масмедиите. Луд, луд свят.

Публикувано на 05.06.2010 г.
Източник: http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1746/

3. Стерилизация на мъже с ултразвук

Или

Бил Гейтс - “Philanthropic Software” - нов вид програми

"ЧОВЕКОЛЮБИВИТЕ" ПРОГРАМИ със запазена марка:

©Вill"s®"Philanthropic"® software Microsoft™programs™©®  

Появиха се още данни за изследователските проекти, които са получили щедро финансиране от фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Сред учените, получили средства, са двама от университета в Северна Каролина, САЩ, които са кандидатствали с експериментална технология, позволяваща неинвазивна, временна и обратима стерилизация на мъже чрез ултразвук. Съдейки по данните от първите опити с лабораторни плъхове, учените Джеймс Цурута и Пол Дейтън смятат, че ще могат да правят мъжете безплодни за период до шест месеца, след като ги изложат един или два пъти на специално ултразвуково устройство.

Проектът на университета в Северна Каролина е само един от общо 10, които са получили финансиране от Бил Гейтс по линия на изследванията, свързани със стерилизацията на хора. Други подобни проекти включват разработката на хапче, което ограничава узряването на сперматозоидите до степента, в която имат оплодителна способност. Пари са получили и учени, които работят върху хапче за жени, което променя химическата среда във влагалището и по този начин пречи на сперматозоидите да се ориентират за посоката към яйцеклетката…

Списъкът не е изчерпателен.

Източник: Sovereign Independent

Още за “човеколюбивите” програми, финансирани от Бил Гейтс, четете тук.
Източник: http://www.ivanstamenov.com/2010/05/1516/

4. Бил Гейтс ПО СВЕТА:

Бил Гейтс, основател на Microsoft, каза на наскоро проведената TED пресконференция (спонсорирана от един от най-големите замърсители на планетата), че ваксините трябва да се ползват за намаляване на световната популация с цел разрешаването на „глобалното затопляне“ и намаляването на въглеродните емисии. Като отбелязва, че световното население вече е почти 9 милиарда души, Гейтс добавя:

„Ако свършим истински добра работа по новите ваксини, здравните служби и тези за репродуктивно здраве (разбирайте – аборти), ще намалим това („излишното човечество“) може би с 10 или 15 процента.“

(В оригинал: “If we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.”)

Евгениката на „елита“ си проправя път и в страни като Индия, където заради критика на генно-модифицираните храни можете да се озовете в затвора…

 

image Бил Гейтс е гушнал “черна въглеродна емисия”.

 

Запис от пресконференцията. Въпросното изказване на Бил Гейтс, който не за пръв иска да избива „излишни деца“ – вече го е правил чрез спонсориране на ваксини „срещу“ популация , е около 29:32.

Текстът на скандалния индийски проектозакон, прочул се по света с английското име Biotechnology Regulatory Authority Bill (BRAB) е от 2009 година и гласи следното в алинея 13, точка 63: „Всеки, който без доказателства или без научни доклади подвежда обществеността, че тези организми и продукти не са сигурни (здравословни), ще бъде наказан с лишаване от свобода за срок не по-малко от шест месеца, но който може да бъде удължен до една година, като бъде наложена глоба от две лакх рупии, или и с двете.“ Един лакх е над €1730.

И така – нека обобщим: Зобете си генно-модифицираните храни като говеда, съкращавайте се с „неестествен подбор“ като говеда или въглеродни емисии, и си взимайте ваксините – тоже като говеда. Разбира се, досущ като добитъка, нямате право и на възражения, а още по-малко на критики, защото добрите стопани ще ви острижат с глоби или направо ще ви закарат в затвора на месокомбината за доизживяване на „живота“.

ОЩЕ ПО-СВЕТА: Тъмната страна Индия – същата и на Америка. Щатска комисия вече планира да въведе „Vaccinations For All“ (Ваксинации за всички). Комисията препоръчва въвеждането на практика, която едва ли не задължава всички американци да получават по една имунизация „срещу“ грип всяка година. Като се почнело от тази есен. Предложението е внесено във федералните центрове за превенция на заболяванията. Ако бъде одобрено, практикуващите лекари ще бъдат „поощрени“ да имунизират всичко живо наред, като засега от про(тиво)грипна ваксина са пощадени само бебетата до 6-месечна възраст, хората с алергия към яйчни продукти и неколцина с по-особени здравословни състояния. Не е ясно какви репресии ще бъдат упражнявани върху лекарите, които откажат. Но тъй като никой и не пита, по-добре направо всички лекари (ветеринарни, „хуманни“, все тая) да жигосват добитъка със спринцовките и да не мислят много-много. „Молчать, не рассуждать!“

Цирк като на индийските черни факири се играе и в Европа. Американският министър на отбраната Робърт Гейтс разкритикува Европа заради нарастващото отвращение към военната сила, което означавало, че съюзът NATO е изправен пред криза.

Войнолюбецът е цитиран да казва:

 “Right now, the alliance faces very serious, long-term, systemic problems.”

5. Готови ли сте за вашия чип?

(В момента алиансът се сблъсква с много сериозни, дълготрайни, цялостни проблеми.)

Продължението на пламенната реч е упрек, че опозицията на военните действия била толкова силна в Европа, пък и съпроводена с по-малко заделяне на парички за „сигурност“, че „пацифизмът“ на Стария континент директно повлиявал на операциите в Афганистан.

С това изявление глобалният „елит“ разиграва изпитания цирк с „добрите“ и „лошите“ ченгета. Следващите няколко новини са от добрата стара Европа с нейните сияйни европейски ценности. Британският в. „Индипендънт“ пише, че се готвят законови промени, които ще задължават всяко издание да уведомява лицата, за които ще бъде пуснат някакъв материал, за да могат тези лица (или мутри) да знаят отрано кога ще им бъде нарушено правото на лична неприкосновеност. Но и за да им бъде даден шанс да ползват всичките си връзки, за да омаломощят силата на перото. В същото време законотворците от ЕС, вечно загрижени за правото на лична неприкосновеност, отхвърлят едно след друго протестите на граждански организации срещу голите скенери, лишаващи хората от гащи и всякаква лична неприкосновеност.

Конкретен пример за писаното от индипендънтските (независими) британски колеги. Както още през 2003 година съобщи шотландското издание ‘Sunday Herald’, Гордън Браун – настоящият британски премиер – е педофил. Подобно на щатски политици като Роналд Рейгън и Джордж Буш-старши, е бил замесен в престъпни организации за търговия с деца (секс роби), като е бил подпомаган и от други министри в кабинета на тогавашния премиер – военнопрестъпника Тони „Лъжливия Пинокио“ Блеър.

Ако бъде приет законът, ограничаващ свободата на пресата, новини като тази за Гордън Браун ще бъдат задушавани и скривани от обществеността, както беше направено с документалния филм на „Дискавъри Ченъл“ за педофилията на Рейгън и Буш. И съответно новият британски министър нямаше да е толкова ларж да иска дори умрелите да плащат данъци. Английското издание „Експрес“ информира, че Гордън Браун ще смазва възрастните граждани с пореден данък, наречен в пресата с прозвището Pay-As-You-Die (Плащай, докато мреш), който ще задължава хората, които не плащат, да се отказват посмъртно от имотите си в полза на „държавата“ (сиреч самозвания елит, който я е яхнал). Данъкът, който пенсионерите ще трябва да плащат, почвайки още от ранна възраст, се изчислява на 73 000 брит. паунда на калпак. Скъпи са „европейските ценности“!

Вие сте с шестото издание на информационната емисия “По света и у нас”. Франция и Германия направиха предложения за установяването на Федерално икономическо европейско правителство, което, разбира се, ще се занимава с опазването на „европейските ценности“. Причината са финансовите проблеми на Гърция, които можело да не станат общоевропейски, ако Икономическото правителство получи официално юздите на европейската каруца. Защото и сега ги има, ама не точно официално (макар някои премиери и министри, включително български, да се правят пред народа си, че са нещо повече от марионетки в една парцалена пиеса).

За протокола: Елитната черна клика, която сега предлага Икономическо правителство, е същата, която още през 1990-те години се срещна в Турция, за да подготви „изненадващите“ финансови проблеми на Гърция. Става дума за т.нар. Клуб Билдерберг, в който участват какви ли не шедьоври, пред които педофили като Браун и Буш са направо като невинни херувимчета. Има си документални филми за тях, вкл. за срещата в Турция, на която участваха и неколцина „елитни гърци“. Водени от прастарата си практика да създават угодни за тях проблеми, на които после да дават угодни за тях решения, пак при срещата си в Турция взеха и едно съдбовно решение за бъдещето на България, но за момента ще се въздържа от подробности. То ще бъде задействано, но не съвсем скоро, а в рамките на идните 10, най-много 15 години. На дневен ред е как дирижираният хаос в икономиката на Гърция се ползва за възраждането на един план – много подобен на онзи, който нацистите от върховите етажи на властта са смятали да задействат за опазване на фашистката власт след края на Втората световна война.

Докато сме на немска вълна, нека се възползваме от това, че все още няма пълна цензура в интернет, за да сърфираме чак до слънчева Австралия. От тамошното издание „Нюз“ обобщават резултатите на едно изследване, направено сред жителите на Германия. Инициатор на проучването е лобистката група BITKOM, поставила си за цел да ни докаже как все повече се размива границата между реалния и виртуалния живот. Ето какво показват техните данни: 23 процента от 1000 анкетирани са изразили готовност да си имплантират микрочип, ако това ще им даде, цитирам, „известни облаги“. Над 72 процента от немците пък (по мое виждане) все още са с акъла си и не биха си имплантирали микрочип, пак цитирам, „при никакви обстоятелства“.

Малък коментар: Разбира се, това е много наивно, защото обстоятелствата непрекъснато се подготвят. Вече имаме електронни пари. Въпрос на време е да изместят напълно книжните и металните. А когато има само електронни пари, които не се пазят добре в лесните за губене кредитни карти, може би ще е „сигурно“ да носите кредитната си информация в имплантиран микрочип. Така ще се сбъдне и онова, предречено от св. Йоан Богослов, че в последните години на Последните времена и богат, и беден ще трябва да носят белега на Звяра, за да могат да купуват и да продават. Това наистина са „известни облаги“, на които няма да могат да се радват другите – верните на Агнеца и избрани да се нарекат Божи Синове в Царството.

 

Да не забравяме и рекламните клипове: Готови ли сте за вашия чип?

Интересна е австралийската новина за чиповете. Защо занимава австралийците с германските страсти? Пропаганда? Може би в тази връзка е поредният опит да се ограничава словото в глобален мащаб, като напънът не подмина и южната колония на Нейно кобурго-саксонско величество. Австралийският министър на комуникациите Стивън Конрой не просто се кани да цензурира интернет, но и да цензурира дебатите дали и защо това изобщо е необходимо. Тамошните онлайн търсачки вече филтрират термина „ISP filtering“ като мръсна дума.

Последната новина от света е пак от Англия, опитното поле на тези, които притежават най-много „европейски ценности“. Ако новини като изброените дотук ви ядосват, много внимавайте!  Психиатри искат да класифицират гнева като психическо заболяване. Британският „Дейли Мейл“ пише, че в библията на психиатрите – сборникът Diagnostic And Statistical Manual Of Mental Disorders (DSM) – като болести на ума са определени негодуването, обилното хранене и мудността. Сиреч ще слушкате. Ще ядете когато, колкото и ако ви позволят. И няма да мързелувате – ако искате да захранват с „европейски ценности“ сметката по личния ви чип! Повече за това как психиатрията отдавна се оножда с властта има в статията ми „Психолози, психопати и един казан със сварени жаби“.

6. Плаща за ваксини с наночастици и лазери

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс обяви, че ще дари 7 800 000 щатски долара за нови проучвания в различни области, включващи: разработката на евтини клетъчни телефони с микроскоп за диагностициране на малария; изследвания, свързани със стратегическото разполагане на насекомоядни растения, с цел намаляването на преносимите от насекоми заболявания по посевите; разработка на наночастици, извършващи автоматична ваксинация при контакт с течностите от потните жлези, и др.

Първата част от дарената сума ще бъде разпределена в 18 държави на 6 континента. Тазгодишните университети, изследователски институти и некомерсиални организации, които ще получат финансиране по програмата на Гейтс, са от Германия, Швеция, Норвегия и Великобритания.

Някои от обещаващите изследователски проекти са:

* Ваксина, която се активира от човешката пот: Карлос Алберто Гусман, Клаус-Михаел Лер и Щефи Хансен от Института за фармацевтични изследвания в Германия работят по наночастици, които могат да проникват в кожата през фоликулите на космите и да се пръсват при контакт с човешката пот, като така освобождават ваксина.

* Лазерна ваксина “Търси и унищожи”: Оуейн Милингтън и Гейл Макконъл от Университета в Стратклайд (Великобритания) работят по система, която може да идентифицира и унищожава с насочен лазер преносителите на лайшмания.

Коментар от Стопанина: Не знам за вас, но ми прилошава само от описанията на тези две ваксини. Представете си малки гадни нанороботчета, които пъплят навсякъде и имунизират всичко потно, до което се докопат… И на това му се вика задължителна имунизация – няма къде да избягаш.

Източник:
http://www.ivanstamenov.com/2010/05/1493/


В крайна сметка какво предлага този гном, президент на България, в тази своя първа и незавършена още визита в САЩ (визитата му е до 21 май, вкл.)?


Иска просто да вмъкне БАН в сатанинската игра на световния евреин Бил Гейтс, яростен радетел на доктрината "Златен милиард" за редукцията в близко бъдеще от 30-40 години на световното население до "разумните" граници, според съвременния  юдейски глобализъм. Бил Гейтс, който буквално казва, че иска да намали броя на Човечеството с 10-15% чрез ваксини ("... we could lower that by perhaps 10 or 15 per cent.” )

 


ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ
/Prepared by Dr. Eng. of computer science Nikola I. Todorov, Ph.D.

New Information Technology Systems – Webcape Systems, Inc.

Ypsilanti, MI, USA

Mail To: tempis67@hotmail.com


Категория: Технологии
Прочетен: 1915 Коментари: 6 Гласове: -1
Търсене

Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728