Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1048341 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от 17.02.2014 г.
image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « on: януари 26, 2012, 03:29:49 am » Добавено е на 18.05.2013г. СЕНЗАЦИЯ!?? НЕ Е! ТОВА Е ЗАБРАВЕНА ПРАКТИКА НА ЛЕКАРИТЕ В МИНАЛО!!!
ИЗВЕСТНО Е , че появата на папиломи се дължи на понижен имунитет.
СЪГЛАСНО МЕДИЦИНСКИ ДАННИ, КОИТО ПОВЕЧЕТО ЛЕКАРИ ПРЕМЪЛЧАВАТ, ПОЯВАТА НА ПАПИЛОМА ВИРУС Е ПРИЗНАК НА НАЛИЧИЕ НА ГЛИСТИ в организма на човека.  Работата е в това, че човешкия организъм лесно се преборва с папилома вирус, но ако имунната система е отслабена (например в резултат на жизнедеятелност на глистите в организма на човека), то организмът не се справя.
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДА СЕ БИЕ НА ДЕЦАТА ВАКСИНА СРЕЩУ ПАПИЛОМА ВИРУС С ВСИЧКИТЕ Й СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ,  когато е известно този вирус лесно се преборва от човешкия организм, след като се направи обезпаразитяването му!!!!! При наличие на глистите в организма имуннатата система отслабва, затова не успява да се пребори с човешкия папилома вирус, а с ваксината в организма се вкарват допълнителни папилома вируси, от които човек може и да не се разболее никога. Както е известно, че папилома вирусите имат над 100 разновидности. По този начин с ваксината "срещу рак на шийката на матката" имунната система отслабва още повече. Паразитите са толкова много на нашата Земя, че дори не е небходимо да се прави тест. Има билки (виж в края на поста), които е необходимо периодично превантивно да се пият. А на заболелите от ПАПИЛОМА ВИРУС ХОРА е необходимо да се направи изследване на кръвта за наличие на антитела към паразитите. Това може да се прави и с помощта на кинезиотерапия.
За повече информация виж последния пост от 18.05.2013г.

Информацията е от 26.01.2012г. - Изследването е имало за цел да установи дали има полза от използването на ваксина срещу ВПЧ за жени-носителки на ВПЧ (вирус на папилома на човека), към които фактически се относят всички сексуалноактивни жени независимо от възрастта. Тази статия взета от «Списание на Американската медицинска асоциация» и може да бъде намерена в архив за документите в Луисвилския Университет  http://louisville.edu/medschool/med-peds/residents/journal-club/11-07%20Article.pdf Също така отчетът на изследването може да бъде свален от тук www.razumei.ru/files/others/pdf/11-07Article.pdf  (това е в случай, че Луисвилският Университет изведнъж реши да го «загуби»).

Документът съдържа потресаващи сведения за неефективността на ваксината. Ваксината срещу ВПЧ често предизвиквала увеличаване на количеството вирус и е била съвършено неспособна да освободи организма повечето жени от ВПЧ.

Още на първата страница на отчета в абзаца с названието «Резултати» може да прочетем:

«Не е имало никакъв признак на повишено вирусно пречистване на организма в периода от  6 или 12 мееца в зависимост от групата, която е  получила ваксина срещу вирус на папилома на човека в сравнение с контролната група (т.е. при тези, на които ваксина не е била направена, – прим. Е.Р.). Нивото на инфициране за HPV-16/18 инфекции (вирус на папилома на човека) след 6 месеца е било 33,4% (82/248) в групата, на която са направили ваксина срещу вирус на папилома на човека и 31,6 % (95/298) в контролна група (т.е. при тези, на които ваксина не е била направена, – прим. Е.Р.) (Ефективността на ваксината за вирусната чистота е 2,5%; при отчитане на 95%-ия доверителен интервал излиза около 9,8% до 13,5%). След 12 месеца нивото на откриване на инфицирания вирус на папилома на човека HPV-16/18 е съставил 48,8% (86/177) в група на ваксинираните срещу HPV-16/18 и 49,8% (110/220) в контролна група (Ефективността на ваксината за вирусната чистота – 2,0%; при 95%-ия доверителен интервал е около 24,3% до 16,3%).

Не е открит никакъв признак на терапевтичен ефект за другите туморородни или нетуморородни категории на ВПЧ, сред жените, получаващи всичките дози на ваксина, сред жените с единични инфекции или сред жените, стратифицирани по следващите признаци: HPV-16/18 серология (серология – раздел на имунология, изучаваща взаимодействието на антитела на кръвния серум с антигени, – прим. Е.Р.), цитологични резултати, ДНК-вирусоносители на ВПЧ, започвайки от времето на половото узряване, сhlamydia trachomatis или инфекция Neisseria gonorrhoeae, хормонално използване на противозачатъчни средства или пушещи жени...»

А в абзаца с название «Заключение» пише следното:

«За жените, възприемчиви към ДНК вирус на папилома на човека, ваксина срещу HPV-16/18 не ускорява пречистване на организма от вирусна инфекция и не трябва да се използва за лекуването на тези разпространени инфекции…»

След получаването на тези шокиращи резултати авторите на изследването са стигнали до следния извод,  напечатан в «Списанието на Американската медицинска асоциация»:

«Не са се наблюдавали значими доказателства на терапевтичния ефект от ваксината в изследванията на жените, получили всички дози от ваксината, в сравнение с изследванията на жените,които са имали само ВПЧ инфекция. Ние не открихме доказателства за ефективността на ваксината. Ваксинацията не влияе на нивото на премахването на вируса през 12-месечния период. При по-нататъшни изследвания на ефективността  BLA (biologics license application) са били открити,че при определени хора Гардасил може да увеличи риска на заболяване на 44,6%, а имено за тези, които вече се явяват носители на типове ВПЧ, използвани във ваксината…»

С други думи е установено,  ако ваксината се бие на млада жена, която вече се явява носител на  вирус на  папилома на човека в «безвредно» състояние, може да «активира» инфекция и непосредствено да доведе до поява на предраково изменение. Тоест ваксината може да ускори развитието на предракови изменения при жените.

Тази информация просто е била скрита. А както ние се убедихме, след като се запознахме с изводите на отчета, авторите на изследването не са открили доказателства, че ваксината изобщо действа.

По този начин става неясна целта на изявлението на Йорданка Фандъкова и нейната подкрепа  на ваксинацията срещу ВПЧ с ваксина Гардасил, както и отделените 2 млн.лв от Държавния бюджет тази година за ваксини срещу рак на шийката на матката за предпазване на младите момичета.   bnt.bg/bg/news/view/68690/diskusija_za_borba_s_raka_na_shijkata_na_matkata
Като се има предвид заключението на специалистите от Луисвилския Университет, че ваксината може да ускори развитието на предракови изменения при жените, то кампанията за доброволната ваксинация срещу ВПЧ се явява елемент на геноцид срещу българския народ.
Ако отчетем и проекта за „Закон за детето”, който също се явява  елемент на геноцид срещу българския народ (чети www.izvorite.com/smf/index.php?topic=3126.0 или накратко от тук:  narod.ru/disk/38028073001/Listovka_okon4at.doc.html ), елементите се превръщат в закономерност.

На кого ли пречи българският народ?  Ако става дума за намаляването на населението на планетата до така наречения „Златен милиард”, защо трябва да се изтребват българите, които са само 7 364 570 според статистиката www.nsi.bg/census2011/index.php За справка: българите през 1985 година са били 8 948 649. За 26 години населението е намаляло с 18 %.

Искам само да добавя малко справочна информация за тези, които добре владеят английски език: текст на петиция в Интернет мрежа на адрес www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now

На руски език са достъпни статии на независими изследователи за резултатите на масова ваксинация в САЩ и Австралия, където тази ваксина срещу «рак на шийката на матката» е започнала да се бие от 2006 г.
Названията на тези статии говорят сами за себе си:
Адамс Майк «Ваксина срещу вируса на папилома на човека: разобличаване на грандиозната измама» (САЩ), адрес: www.1796kotok.com/vaccines/malady/adams.htm  Оригиналът се намира на адрес http://www.newstarget.com/Report_HPV_Vaccine_1.html

Бохацки, Патриция «Измама с ваксината срещу рак на шийката на матката» (Австралия), адрес: www.1796kotok.com/vaccines/malady/bohackyj.htm

ОТЧЕТ VAERS
за страничните ефекти от ваксините срещу рак на шийката на матката по състояние на 23 ноември 2010


sanevax.org/pdf/SV%20Vaers%20Analysis%20HPV%20vaccines.01.pdf

Открити са 21 022 случаи странични реакции и 89 смъртни случаи от ваксината срещу рак на шийката на матката, от които 590 случаи странични реакции и 4 смъртни случаи (деца на 9-17 години) от ваксината Церварикс.

Ваксината Гардасил е предизвикала 20 432 случаи на страничните реакции и 85 смъртни случаи, от които 32-ма умрели са били деца на възраст 9-17 години и 32-ма човека на възраст 17-44 години.

По состояние на 7 март 2011 година са открити 21 474 странични реакции и 93 смъртни случая.

ОТЧЕТ VAERS
за автоимунни заболявания, възникнали след ваксинация срещу рак на шийката на матката, по състояние на юни 2010 година


sanevax.org/pdf/SV%20Vaers%20Analysis%20HPV%20vaccines.06.autoimmune%20disorders.pdf

. . . . . . .


Източник www.ru-an.info/news_content.php?id=1141 статия на РуАН "Стерилизация женщин прививками" (Стерилизация на жени с помощта на ваксините)


Съгласно статията http://www.otizvora.com/2011/11/3424/ "$1 милиард глоба на фармафията за лъжлива реклама на опасен продукт" от 24.11.2011 г.: "...Друг скандален продукт е ваксината Gardasil на същата компания, която продължава да е одобрена, макар да е смятана за смъртоносна от хиляди медици. И въпреки че са известни над 3589 опасни странични ефекти от нея, токсичността на ваксината продължава да се отрича на официално ниво. Нещо повече – Merck и нейните корумпирани партньори във властта искат да поставят Gardasil на малки момчета и момичета в училищата, без да имат родителско разрешение. Сред пропагандаторите на тази ваксина е и американският кандидат-президент Рик Пери, който не от вчера е продал душата си на черните братства с техните алхимици-фармафиоти.

НОВО 02.02.2012 г.: http://www.otizvora.com/2012/02/3828/
 статия "У нас: Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil набира обороти"

  « Last Edit: юни 17, 2013, 02:29:21 pm by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #1 on: януари 27, 2012, 05:38:20 pm » "Ваксината срещу рак на маточната шийка е смъртоносна!!!"  - тавтология ще каже някой. Може и така, но това е название на статия, а не моя измислица. Статията се намира на адрес http://www.razkritia.com/81384/%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D0%B0/

"В България горещо ни препоръчват да се ваксинираме срещу човешки папилома вирус, без да ни информират за десетките смъртни случаи, нито за опасните странични ефекти
„Ако можех да се върна назад, никога не бих си направила ваксината срещу рак на маточната шийка. Само исках да се предпазя от болестта, не знаех, че с това животът ми ще свърши.” Това са думите на Габи Суонк – жертва на лъжите на здравните власти. Американската студентка си прави ваксина срещу рак на маточната шийка, тъй като има фамилна обремененост. Малко след това Габи вече не е същата – получава възпаление на централната нервна система и прекарва живота си на легло. Габи оцелява, макар да живее на сън! Десетки млади момичета обаче намират смъртта си, заради страничните действия на ваксината срещу човешки папилома вирус (HPV).

В България имаше шумна рекламна кампания на ваксините срещу HPV. Никой обаче не обели и дума за страничните ефекти от тях и за опасността от летален изход. В кампанията не споменаха за нито един от смъртните случаи, за нито една от жертвите на ваксината, за парализата, за внезапните припадъци, за ужаса, който може да ви сполети, ако се ваксинирате.

Близо 50 докладвани смъртни случая в чужбина

Официалната статистика сочи близо 50 смъртни случая при млади момичета след ваксиниране срещу HPV. Можете да видите разказите на близки на починалите в сайта за видеосподеляне YouTube. Видеата са потресаващи, още по-странно е, че у нас сякаш тази тема е табу.

Никой не говори за опасността от ваксините срещу HPV. Никой не споменава за 14-годишната Натали Мортън, която почива минути след като й бият ваксината. Никой не говори за 21-годишната Емили Тарсел – също жертва на ваксината.

Изобщо има ли ефект?
Според запознати, ваксината срещу рак на маточната шийка е една голяма лъжа. Освен че има редица странични ефекти, като световъртеж, загуба на съзнание, чести припадъци, подуване, и както вече споменахме – опасност от летален изход, ваксината може да ви зарази с рак.
Според независимо изследване почти всяка втора жена носи вируса в себе си – той не представлява опасност за живота, тъй като трудно се активизира. Ако обаче жената бъде ваксинирана с вируса, вероятността тя да се разболее от рак на шийката на матката става огромна.

Нещо повече – при направените анализи след ваксиниране срещу HPV, не е бил открит никакъв терапевтичен ефект.

Остава само въпросът защо и кой има интерес да ни разболява от човешки папилома вирус. Защо никой в България не говори за страничните ефекти от ваксината, а горещо ни я препоръчват? Толкова алчни и безскрупулни ли са фармацевтичните компании и здравните власти като цяло? На тези въпроси можете да си отговорите и сами.
Превод от английски: Христо Цанков
skype: hi.tsankovskype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: http://bg-bg.facebook.com/people/Hristo-Cankov/100001335684514

Целия материал по случая можете да си изтеглите оттук: ВНИМАНИЕ! Ваксината срещу рак на маточната шийка – изключително ОПАСНА!. http://www.razkritia.com/wp-content/uploads/%D0%92%D0%9D%D0%98%D0%9C%D0%90%D0%9D%D0%98%D0%95-%D0%92%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%80%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%88%D0%B8%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%9E%D0%9F%D0%90%D0%A1%D0%9D%D0%90.doc В тази статия също се цитира гореспоменатото изследване на Луисвилския Университет.

Колко още млади и здрави момичета ще бъдат увредени от тази ваксина?
http://www.dnes.bg/health/2009/09/29/vaksina-sreshtu-rak-pogubi-mlada-britanka.78365
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ТУК ВСЕ ОЩЕ ЛИПСВА ВАШИЯТ КЛИП!!! ИЗБОРЪТ Е ВАШ ДАЛИ ЩЕ ГО ИМА ИЛИ НЕ! « Last Edit: април 26, 2013, 03:01:45 pm by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #2 on: януари 27, 2012, 06:11:29 pm » Тук време е да кажем още нещо за тези, които мислят, че презервативите ги спасяват от заразяването.

За съжаление, това за презервативите не е вярно. И аз мислех така, докато една позната, разболяла се от папилома вирус ми сподели, че на преглед в Токуда болница докторката Л.Попова (дерматолог) й е казала, че презервативи не помагат срещу папилома вирус. Дупчиците в латекса, от който е направен презерватив, са много по-големи от самия папилома вирус. Той просто свободно преминава през презерватива. Специално потърсих и клипчето за нагледност "Миф об эффективности презервативов " (Миф за защитните свойства на презервативите)   
 
(само 1 минута и 23 секунди)

Просто едни хора са здрави и вирусът при тях е неактивен, а другите са със слаба имунна система и вирусът при тях се активира. Т.е. боледуват от ВПЧ хора със слаба имунна система, другите са просто носители. Това се отнася и за мъже, не само за жени, просто мъжете не получават рак на шийката на матката, но цъфват като рози при активирането на вируса - виж изображенията в google. Ваксината срещу ВПЧ може да активира вируса.

Лекарите не знаят как се лекува папилома вирус. Те наричат премахването (горене с ток или с химичен препарат - Кондилин) на проявите на ВПЧ по кожата на пациента с думата "лечение". Което е смешно, защото те премахват следствие, а не причината. Известен е фактът, че след месяц, два симптомите се връщат и жертвата се оказва в омагьосания кръг. Единственото лекарство, което се изписва на заразените от ВПЧ е изопринозин - имунния стимулант, който се изписва и срещу грип. В надежда, че имунната система ще проработи.
И ако някой реши да помисли, то ще разбере, че имунната система "заминава" в случай на постоянен прием на антибиотици - поколението на младежи, които днес са на 20-21 са първите жертви, в случай на прием на некачествена храна, ГМО-продукти - следващото поколение, замърсена вода и т.н. плюс в случай на ваксинация с противогрипни ваксини с неясно действие, в резултат на което отслабва имунната система и човек става "отворен" за вирусите. Виж статията „Не так страшен грипп, как его вакцина!” (Не тъй е страшен самият грип, колкото е неговата ваксина!) http://www.1-sovetnik.com/articles/article-773.html
« Last Edit: януари 27, 2012, 06:13:24 pm by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #3 on: май 31, 2012, 09:46:20 pm » Руски активист изчезва след като разкрива план за глобална стерилизация (евгеника) чрез ваксини. Ваксината е "Гардасил (същата, която Лъчо-мозъка закупи за българските момичета на 12 годишна възраст). Александър Гончаров е получил информацията от лекари, които не са искали да участват в избиването и стерилизацията на собствения си народ под маската на ваксинация срещу рак на маточната шийка. Ефектите след ваксинация са предизвикване на спонтанни аборти в 3-4 месец. Ваксината съдържа инумоглобулин и ГМО препарати.
"Russian activist disappears after exposing vaccination plans for Russia, Ukraine and Belarus"

image

http://info-wars.org/2010/11/07/russian-activist-disappears-after-exposing-vaccination-plans-for-russia-ukraine-and-belarus/

Същата статия на руски език http://radosvet.net/8420-poslednee-zayavlenie-prebsedatelya-rbo-agoncharova.html
Ето това е написано от Александр Гончаров и това е сторено: "Да браниш своя Народ от унищожаването е свят дълг пред Родината. В съответствие
с Конституцията на Русия и клетвата, дадена на нашия Народ..."

Александр Гончаров е бил руководител на Руското Благотворително общество (РБО).
Действието на Гардасил и Церварикс върху организма на 12-20 годишни момичета съгласно тази статия и не само http://my.mail.ru/community/rusblag/6D32F44B89A0033B.html е следното (любителски превод от руски):
"В организма на бременната жена се произвежда особен хормон –
хорионичен гонадотропин (ХГТ). Без него развитието на бременността е невъзможно и понижаването на нивото му води до спонтанен аборт. Това е «познат» за организма на жената
хормон и за него той не произвежда атакуващи и унищожаващи го антитела. Но
ако с помощта на генна инженерия да закрепим този хормон към някакъв
чужд за организма ни белтък, например към ослабения вирус и да го вкараме в организма в качеството на
ваксина, тогава за него, както и за този вирус организмът ще произвежда антитела. «Непознатият», състоящ от вредоносния вирус и
полезния хормон ще бъде унищожен. Антителата се запазват в организма за
дълъг период от време, затова веднага щом жената се забременява, те унищожават
появилият се ХТГ и се случва спонтанен аборт."

В статията е даден линк към американското изследване на действието на Гардасил, резултатите от което се пазят в архива на документите на Луисвилския Университет.

Видео:
"ОПАСНА ВАКСИНА ПРОТИВ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА!" (на български) http://www.youtube.com/watch?v=5AR4cxrRFmw (Embedding disabled, limit reached)
"Вакцина «Гардасил» (Gardasil)" (на руски)  http://video.mail.ru/mail/i_gor6/866/868.html « Last Edit: юни 01, 2012, 01:30:59 am by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #4 on: ноември 14, 2012, 08:59:19 pm » image

Видеоклип "Стерилизация с помощта на ваксините (бълг. субтитри)" е с български субтитри. За да се гледа видеото със субтитри, трябва да се натисне знак "СС" в долния десен ъгъл на видеото и да се изберат субтитрите.

Стерилизация с помощта на ваксините (бълг. субтитри) (Embedding disabled, limit reached)

Видеото е озвучена статия "Противотетанусната ваксина Рокфелер и СЗО (Световната Здравна Организация)" , Фрагмент от 12 глава на книгата на Уилям Енгдал (William Engdahl) "Семена на разрушението. Тайната същност на генетичните манипулации".

Статията, преведена на български, може да се свали оттук  Рокфелер_СЗО_ваксини.zip

Откъс от статията:
"Уважаваното британско медицинско списание Lancet в своята статия от 11.06.1988 г. "Клинични изпитвания на ваксината на СЗО по ограничаване на раждаемостта" е потвърдило данните на организацията Мексикански Комитет "За живот!" Но защо е нужен тетанусния токсин? Защото човешкият организъм не атакува своя собствен естествен хормон hCG и трябва да се "излъже", за да възприема hCG като навлязъл враг, за да се изработи успешна контрацептивна ваксина използваща антитела за hCG. Смята Дж. П. Толвър - един от учените, участвали в изследването. "
hCG - хорионичен гонадотропин на човек


Книгата на английски език на Уилям Енгдал (William Engdahl) "Семена на разрушението. Тайната същност на генетичните манипулации" -
   "Seeds of Destruction. The Hidden Agenda of GMO"  може да се чете от тук

http://www.scribd.com/doc/26183732/22591179-Seeds-of-Destruction-the-Hidden-Agenda-of-Genetic-Manipulation « Last Edit: април 26, 2013, 03:16:16 pm by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #5 on: ноември 14, 2012, 09:11:59 pm » image

Видеото "Почина дете от ваксина срещу рак на шийката на матката" е с български субтитри.
 За да се появят субтитрите, натисни знак "СС" в долния десен ъгъл на видеото и избери субтитрите.

http://www.youtube.com/watch?v=e4zgX6eTtn0
(Embedding disabled, limit reached)

РАЗПРОСТРАНИТЕЛИТЕ (ДОСТАВЧИЦИТЕ) НА ВАКСИНАТА СРЕЩУ РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА ПЛАЩАТ НА ЛЕКАРИТЕ ПО 140 ЛЕВА ЗА 1 СЛОЖЕНА ВАКСИНА НА ДЕТЕ. СЛАГАТ СЕ ПО 3 ВАКСИНИ. 3Х140=420 ЛЕВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА ЗА ВСЕКИ ДОКТОР ОТ 1 ДЕТЕ.

МИСЛЕТЕ САМИ. « Last Edit: ноември 15, 2012, 01:02:56 am by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #6 on: декември 05, 2012, 04:17:40 pm »
image

Нов видеоклип "Ваксина срещу рак на шийката на матката - разобличение" с български субтитри на адрес
http://www.youtube.com/watch?v=Gdo9DUCtgis (Embedding disabled, limit reached)

За да се появят субтитрите, натисни знак "СС" в долния десен ъгъл на видеото и избери субтитрите.
  « Last Edit: декември 05, 2012, 04:18:37 pm by Александров » image Logged image doc69
  • Начинаещ
  • image
  • Posts: 1
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #7 on: април 28, 2013, 10:29:43 am » Всички тези твърдения са зле скроени лъжи измислени от фанатизирани противници на ваксините image .Истината е че тези ваксини са предназначени да предпазват от зараза със HPV, а не да лекуват (макар че и това постигат макар и ненапълно).
А пък всички тези бълнувания че Gardasil (Silgard) и Cervarix предизвиквали чудовищни странични ефекти като безплодие,синдром на Гилен-Баре и дори смърт,са пълна измислица!Дори само заради това, че досега тези фирми производителки биха фалирали от многобройни искове за обещетение за милиарди.
Няма доказателства за връзка между имунизациите срещу РМШ,и страничните ефекти у имунизирани пациентки няколко часа или дни след поставяне на ваксината!Няма как след поставяне на 40 милиона ваксини Гардасил (Силгард),някой да не се разболее и дори да умре от някаква болест или здравен инцидент!
Повече информация за Gardasil (Silgard) и Cervarix тук: http://www.pramed.com/cervarix_i_silgard.htm image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #8 on: май 17, 2013, 04:54:51 pm » ИЗВЕСТНО Е , че появата на папиломи се дължи на понижен имунитет.
СЪГЛАСНО МЕДИЦИНСКИ ДАННИ, КОИТО ПОВЕЧЕТО ЛЕКАРИ ПРЕМЪЛЧАВАТ, ПОЯВАТА НА ПАПИЛОМА ВИРУС Е ПРИЗНАК НА НАЛИЧИЕ НА ГЛИСТИ в организма на човека. Работата е в това, че човешкия организъм лесно се преборва с папилома вирус, но ако имунната система е отслабена (например в резултат на жизнедеятелност на глистите в организма на човека), то организъм не се справя.

ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ДА СЕ БИЕ НА ДЕЦАТА ВАКСИНА СРЕЩУ ПАПИЛОМА ВИРУС С ВСИЧКИТЕ Й СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ,  като е известно този вирус лесно се преборва от човешкия организм, след като се направи обезпаразитяването му!!!!! При наличие на глистите в организма имуннтата система отслабва, затова не успява да се пребори с човешкия папилома вирус, а с ваксината в организма се вкарват допълнителни папилома вируси, от които човек може и да не се разболее никога. Както е известно, че папилома вирусите имат над 100 разновидности. По този начин с ваксината "срещу рак на шийката на матката" имунната система отслабва още повече. Паразитите са толкова много на нашата Земя, че дори не е небходимо да се прави тест. Има билки (виж в края на поста), които е необходимо периодично превантивно да се пият. А на заболелите от ПАПИЛОМА ВИРУС ХОРА е необходимо да се направи изследване на кръвта за наличие на антитела към паразитите. Това може да се прави и с помощта на кинезиотерапия.

За устойчивостта на паразитите и за необходимостта да се спазва правилния режим на термична обработка на храната свидетелства факта, че при пържене на парчета месо по 50 г (например при приготвяне на шишчета на скара) цистицерките запазват жизнеспособността си, дори в парчета по 10 грам те загиват само чрез 10—12 минути. Виж тук http://www.gelminti.ru/foto_glistov.html

   Терминът "хелминтоза" (от лат. helmintos — глист) е въведен от Хипократ.

image
image
image
image
image

image


Виж още прекрасната статия "ТИХАТА ЕПИДЕМИЯ"

http://www.zdraveto.eu/catalog/folder_02/2_01.htm

"....Симптомите на наличието на паразити в организма

 Присъствието на паразити в организма се определя чрез анализ на изпражненията. Този метод обаче е ненадежден, ако паразитът, който живее в организма ви, не е снесъл яйца през периода, когато се вземат проби от изпражненията, защото тогава присъствието му остава незабелязано.

Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в работата на организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, лунички, петна, ранни бръчки върху лицето, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане..... и т.н., и т.н."

".....Медицината успява да се пребори с бързите инфекции, болестите, които възникват скоро след заразяването и на които организмът на болния активно реагира с висока температура, болки, повръщане, кихане и т. н. В тези случаи болният взема лекарствени препарати, които стимулират защитните сили на организма, и той оздравява. Медицината обаче е безсилна в борбата с бавните инфекции, защото както тя, така и самият болен, изпускат момента на заразяването с носителите на инфекцията и не забелязват началните етапи на болестта, а когато болестта заявява за себе си чрез многобройни симптоми, тя става практически неизлечима.

Медицината почти не се интересува от вирусите, които постоянно търсят убежище в клетките, в това число и в едноклетъчните паразити, но именно тези прости организми (трихомонадите, хламидиите, ламблиите, гъбичките, аскаридите, глистите на главния мозък, половата система, остриците, глистите на стомашно-чревния тракт, мускулните трихини) причиняват бавни инфекции.

Родоначалникът на паразитологията в Русия, академик К. И. Скрябин, е предвидил страшните перспективи на заразяването с глисти. Той е отбелязал следното: "Нито икономическото процъфтяване, нито благополучието, нито провеждането на масови оздравителни мероприятия няма да доведат до ефективни резултати, ако хората в страната продължават да бъдат неосведомени". Нека тогава да се запознаем по-отблизо с паразитологията, защото по този начин може би ще успеем да помогнем на близките си в лечението на така наречените "неизлечими" болести....."

"....Химичните антихелминтни препарати при непродължителен прием въздействат само върху стомашно-чревните форми на хелминтите, като в същото време те продължават активната си паразитарна дейност в другите органи на човешкия организъм...."

Друга статия "Симптоми за наличие на паразити"

http://www.sexnature.org/domashen-lekar/vatreshnibolesti/simptomi-za-nalichie-na-paraziti-.html

"Присъствието на паразити се определя с помощта на анализ на изпражнения. Обаче този метод е ненадежден, ако паразита обитаващ вашия организъм не е оставил яйца в периода през който е взета пробата. И така неговото присъствие остава незабелязано. Да се определи заразата от паразити е възможно по външния вид на човека, по ненормални признаци за работата на неговия организъм: акне, пъпки, себорея, лунички, петна, ранни бръчки на лицето, ранно оплешивяване, папиломи, пукнатини на петите, разслояване и чупене на ноктите, честите ОРЗ, ангини, хронични тонзилити, възпаление на маточната тръба, полипи, а също и хъркането на сън. Броят на възможните симптоми е много голям. Тези същества са дотолкова „хитри”, че могат да замаскират своето присъствие като предизвикват симптоми на широкоспектърни заболявания. Ето защо специалистите препоръчват да се провежда изчистване от паразити на всеки, който страда от „популярни” заболявания, и на когото традиционните лекарства не помагат.
Признаци на поразяване при жените – болки, възпаление на яйчниците, болезнена менструация с кръвоизлив, лесна уморяемост и нередовна менструация. След това последователно се развиват фиброма, миома, фиброзно – кистозна мастопатия, възпаление на надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбреците. Признаци за наличие на паразити при мъжете – простатит, импотентност, и след това – аденом на простатата, цистит, пясък и камъни в бъбреците и в пикочния мехур. От инфекцията може да бъде нарушена и психиката. Поколението на заразени родители умира с 10 – 15 години по-рано...."

ВИЖТЕ ОЩЕ за хелминтите (глисти и други паразити) НА РУСКИ

http://parazity.net/helminth/2013/01/askarida-askaridoz.html

ВАЖНО!!!  В Русия се произвежда промишлено екстракт от черен орех срещу хелминтите. Ако някой знае за билкови екстракти срещу глисти българско производство, моля да сподели тази информация тук на форума.
Виж тук http://www.wetom.ru/

ЮГЛОН (раствор 350 мл)
http://www.wetom.ru/catalog/?action=showproduct&id=1462&parent=2&start=2
ПРЕЧИСТВА ОРГАНИЗЪМ, РЕГУЛИРА ОБМЯНА НА ВЕЩЕСТВАТА, УКРЕПВА ИМУНИТЕТА

Състав: орех черен.

- Оказва ефективно положително въздействие на имунната функция на организма.
- Повишава устойчивостта на организма към простудните и инфекциозни заболявания.
- Съчетава антибактериални, противогъбични, противопротозойни, противопаразитарни и противовъзпалителни свойства.
- Оказва общеукрепващо, тонизиращо и адаптогенно действие.
- Подобрява функциониране на сърдечносъдова система.
- Намалява риск от развитие на онкологични заболявания.
- Подобрява обмяна на веществата.

9-ка СТОПразит (раствор 350 мл)
http://www.wetom.ru/catalog/?action=showproduct&id=1463&parent=2&start=2
Състав: орех черен, трепетлийка обикновена, вратига обикновена, тиква обикновена, карамфилово дърво, кантарион, Метличина (Centaurea), Дивата мащерка, евкалипт.

- Комплексно противопаразитарно действие (бактерии, протозои, хелминти, гъби).
- Широк спектър на антихелминтното действие.
- Ефективна и безопасна борба с описторхоз (лат. opisthorchiasis) .
- Изкарване на паразитите и продуктите на жизнедеятелността им от организма на човека.
- Възможност за дълговременно използване.
- Нормализация на работа на засегнатите органи.
- Укрепване на имунната система.
- Повишаване на устойчивостта на съпротивата на организма при повторна инвазия.
- Положително влияние на микрофлора на червата.
Създава неблагоприятни условия за развитие и размножаване на паразитите, които са безопасни за човешкия организъм.

«Тройчатка Эвалар» – троен удар по паразитите! - №1 в Русия.

http://www.evalar.ru/ru/consumer/production/parameter/?id_4=49
Състав:
карамфилово дърво, цветовете на вратига обикновена, екстракт на вратига обикновена суха, екстракт на кората на трепетлийка суха. 
По мнение на специалистите именно тези три горчиви билки безпощадно унищожават хелминти, а най-важното е, че те унищожават потомството им – яйцата.

НАЙ-ВАЖНОТО! Регулярно извършвайте дехелминтизация на себе си и семейството си, в това число и на домашните животни. Човек може да се зарази навсякъде. Не трябва да се страхувате. Просто трябва да вземате адекватни и надеждни методи за дехелминтизация. « Last Edit: май 20, 2013, 11:20:44 am by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image Re:Ваксина срещу рак на шийката на матката е смъртоносна « Reply #9 on: май 20, 2013, 05:26:21 pm » Екстракт от черния орех има и в България. По-скъп е от руския, но все пак го има.
Екстрактът от Черен орех с витамин „С” е хранителна добавка, за борба с паразити, бактерии, вируси и гъбички в организма на човека.
Опаковка: 50 мл., Цена:    19.00лв., може да бъде закупен от Здравословен магазин "ЗДРАВНИЦА"
http://zdravnitza.com/shop/product.php?ProductID=283
проф.Хулда Кларк : плоски червеи, кръгли червеи, паразити, бактерии се унищожават с лекота от комбинацията : екстракт от Черен орех, пелин и карамфил.Ето защо  те не само се прилагат само раково болни, но и като общо лечение, което може да помогне при почти всяко заболяване.
 
Коордтинати на здравословен магазин"ЗДРАВНИЦА":
Здравословен магазин "ЗДРАВНИЦА"
гр. София,
ул.”Неофит Рилски” №23
Делничен ден: 9.30 ч. - 19.00 ч.
Събота: 10.00 ч. - 15.30 ч.
Неделя: почивен ден
тел.  + 359 2 4837342

Екстракт от черен орех (без алкохол) - 30 мл - 23.65 лева - Производител: Nature"s Answer
http://www.zoya.bg/%D0%95%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%85-%28%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%85%D0%BE%D0%BB%29-30-%D0%BC%D0%BB.3281

Статия "ИЗБАВИ СЕ ОТ ПАРАЗИТА. ИЗЛЕКУВАЙ РАКА!"


Когато вече имате рак

http://huldaclark.drbiomaster.com/?page_id=24

 "Ортофосфотирозинът слага началото на злокачествения процес. Ако не действате бързо и не унищожите машината за разплод на паразита, тя ще ви погълне....
....Добрата новина е, че когато се унищожат всички стадии на паразита, ортофосфотирозинът изчезва за 24 часа! И заедно с това изчезва вашето малигнено заболяване! Сега вие имате задача да се възстановите от пораженията. Вашият рак вече` не може да се върне. Вие сте спечелили битката за живота си....
.....Трябва непременно да направите три неща:

    Унищожете паразита и всички негови стадии.
    Спрете притока на изопропилов алкохол в тялото си.
    Отмийте металите, токсините и бактериите от

тялото си, за да се почувствате добре.....
.....Добрата новина за вас е, че три билки могат да ви избавят от 100 различни паразита и то с по-малко главоболие! Без гадене, без нежелано взаимодействие с други лекарства, които може би вземате! Твърде фантастично ли звучи това? Или твърде добре, за да е истина? Това са подаръци на природата за човека. Тези билки са:

    Обвивки (шлюпки) от плодовете на черен орех (от дърво черен орех)
    Пелин (от храст Artemisia)
    Карамфил (от карамфилово дърво)


Тези три билки трябва да се използват заедно. ....." (за повече информация чети статията) « Last Edit: май 20, 2013, 10:13:11 pm by Александров » image Logged image Александров
  • Напредващ
  • imageimageimage
  • Posts: 124
image
Категория: Технологии
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове: 1

Категория: Технологии
Прочетен: 618 Коментари: 0 Гласове: -6
Последна промяна: 17.02.2014 20:42

Категория: Технологии
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове: -6

Категория: Технологии
Прочетен: 692 Коментари: 1 Гласове: -6

Категория: Технологии
Прочетен: 718 Коментари: 1 Гласове: -6
Последна промяна: 17.02.2014 13:49
Търсене

Календар
«  Февруари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728