Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1048128 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от Март, 2013 г.
2  >  >>
Категория: Технологии
Прочетен: 2361 Коментари: 1 Гласове: 9



www.inter-view.info/2013/03/zartov-si-otryaza-prast-v-znak-na.html



Хората се палят ,бесят ,хвърлят от мостове ,избиват семействата си .Но това не е хубаво да се показва .Не е хубаво ,ама хората искат справедливост ,независимо от страданията.


Категория: Технологии
Прочетен: 2153 Коментари: 3 Гласове: 9
Последна промяна: 26.03.2013 23:44
Категория: Технологии
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове: 3
Категория: Технологии
Прочетен: 1874 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 27.03.2013 09:17
www.skat.bg/videos/weeks/dir_13-03-14.wmv

Президентчето на Боко Тиквата казваше ,че вратата на президентсвото е отворена -зависи за кого От това въпросите към него няма да намаляват ,а ще растат повече и от грамадите из България
Категория: Технологии
Прочетен: 1251 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 16.03.2013 11:52
Отново имаме радост за президента и новото правителство.Самозапалил се човек пред президентсвото.Това е от" радост" за необвързаните с БКП нови гениални минстри -според мнението на най - гениалният от тях новият представител на БКП -министерчето председател на задкулисието на Плевнелиевото обкръжение от ГЕРБ.
С всеки самозапалил се българин напрежението сред протестиращите спада по абсолютна стойност ,а самите самозапалили се са от милионите, които мълчат и по тази причина няма как да ги чуе и сина на БКП поставен начело на изпълнителната власт .

51-годишен мъж се самозапали пред сградата на президентството в София, съобщи  БГНЕС.

Първоначално мъжът е стоял до фонтана пред президентството и не се е движел, разказаха свидетели на инцидента. След минута просто е пламнал. Мъжът се казва Димитър Димитров и се е занимавал с ковано желязо.

Около мястото, където се е запалил има разхвърляни визитки. Самозапалил се е с бензин. Служители на НСО са го видели и са го угасили. Обгорели са ръцете и лицето му. Откаран е в болница. На мястото на инцидента има кола на пожарната, жандармерия и полиция. Пострадалият е откаран в "Пирогов".

Това е четвъртият подобен случай за последния месец. Първият случай бе на млад мъж, който се самозапали в центъра на Велико Търново. Вторият на 36-годишния Пламен Горанов, който се самозапали пред Община Варна в знак на протест срещу управлението на ГЕРБ, техният кмет Кирил Йорданов и групировката ТИМ.

Преди седмица в сградата на Община Раднево се самозапали 53-годишния Венцислав Василев. Всички вече починаха.

Снимка: архив, БГНЕС


Read more: http://society.actualno.com/Myj-se-samozapali-pred-prezidentstvoto--news_418151.html#ixzz2NQAuqn3v

Категория: Технологии
Прочетен: 3165 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 13.03.2013 14:12
13.03.2013 11:50 - Кой ,кой е!
Вторият или третият ешалон нта ГЕРБ- овите гении се намира в измисленото без външен натиск правителство на Плевнелиев.
Гледайте и им се радвайте Това е първото правителство ,което обяви своите гениални характеристики преди да е започнало работа.Гледайте:
www.skat.bg/videos/ds/ds_13-03-12.wmv

и защо всичко е така при хората:
http://www.youtube.com/watch?v=0GDx7uUg-Nw
Категория: Технологии
Прочетен: 954 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.03.2013 12:43

Категории Биволъ | Окото на бивола 5760 посещения Синът на агент "Нула Нула Виноградов" става служебен премиер? Марин Райков има качества. Дано да няма и зависимости... от Атанас Чобанов Вторник, 12 Март 2013 10:08

image

Марин Райков. Снимка БГНЕС

"Той е персона с въобръжение, изкусителен за красивите жени и любител на скъпите ресторанти. Този начин на живот му струва скъпо и същото важи за неговата политическа атквиност. Така този вълнуващ и обещаващ човек привлича вниманието на руските специални служби. Ерню* приема да контактува с таен агент на българското посолство в Париж, Райко Николов - "Виноградов". На 13 март 1953 името на Шарл Ерню се появява в доклад, част от дебела папка с документи предадена на DST (френското контраразузнаване) от KGB, през есента на 1992 г. През 1989 Берлинската стена пада и това прави възможно такова сътрудничество. Въпреки това тогавашният президент Франсоа Митеран заповядва заскретяването на това отровно досие, свързано с неговия верен придружител Шарл Ерню*, починал две години по-рано. L"Express след подробно разследване през октомври 1996 успя да разкрие, че този бивш министър на отбраната е бил в продължение на 10 години заплащан от КГБ и неговите сателите." - това пише френското списание L"Express през 1996г.

Райко Николов - агент "Виноградов", който през 53 г. е шпионин на ДС и КГБ под дипломатическо прикритие е таткото на Марин Райков, спряган за служебен премиер в правителството, което днес ще бъде назначено от Росен Плевнелиев. Забележете, че за да се появи името на Ерню в папка от 13 март 1953 г., шпионинът Виноградов го е вербувал преживе на Сталин, който умира на 5 март 1953 г. и го е разработвал по времето на не по-малко зловещия Лаврентий Берия.

Точно месец след първото упоменаване на Ерню в тайния доклад на КГБ, на 13 април 1953 г. излиза от печат "Казино Роял" - първата книга на Ян Флеминг за Агент 007 в служба на Нейно Величество - Джеймс Бонд.

В официалната си биография Райко Николов не казва и дума за това, че като млад офицер от ДС и е изпълнявал тайни мисии в тясно сътрудничество с КГБ на Сталин и Берия в Париж през 50-те За широката публика той е дипломат от кариерата, започнал дипломатическа работа през 1960 г., работил в дипломатическите ни мисии в Париж, Вашингтон и Прага. Бил е последователно посланик в Кувейт и Южен Йемен, постоянен представител при Службата на ООН и международните организации в Женева и посланик в Югославия и Италия.

Не е редно кармата на родителите да се прехвърля на децата и те да бъдат дискриминирани заради техните грехове. Французите обаче са предпазливи. Заради тази история с вербовката Марин Райков дълго време чака агреман за първия си пост на посланик в Париж през 2001 г.

Синът на дипломата от кариерата и агент "Виноградов" е роден във Вашингтон, израснал по посолствата, завършва МО във ВИИ "Карл Маркс" през 80-те, когато в тази специалност постъпваха отбрани номенклатурни чада. През 1987 г. е назначен във Външно министерство. Така че дискриминация има, но с положителен знак.

„Бъдещите министри са мъже и жени, които са изградили репутацията и компетенциите си, тръгвайки от нулата." - обяви вчера Плевнелиев пред австрийския Дер Щандард.

Не съвсем. Някои тръгват от нулата, а някои дори от двойна нула. От та


Дипломатът Марин Райков е най-спряганото име за премиер на служебния кабинет, но Плевнелиев има последната дума дали това ще се реализира или не,
съобщи БЛИЦ.

Президентът Плевнелиев е обсъдил имената на хората в служебния кабинет само с ограничен кръг хора от най-близкото си обкръжение, пише “Телеграф”. Той държал най-много на запазване на тайната до последно. Причината била страх от възможни компромати , които да обстрелят кандидатите и да направят работата им практически невъзможна. Затова уговорката със запознатите с имената и със самите тях била ясна – изтече ли името, човекът автоматично изпада от списъка.

Затова въртящите се в момента номинации за служебен премиер и вицета до голяма степен са произволни, твърдят източници на вестника, тъй като за тях няма потвърждение от източник от президентството.

Но въпреки това името на Марин Райков се налага все повече като най-вероятната кандидатура за служебен премиер. Българският посланик във Франция е изключил от вчера мобилния си телефон, което също е сигнал за предстоящото решение. Аргументите в негова полза не са малко, сред тях и доброто познаване на Балканите и политиката тук.

Друго сравнително по-сигурно нещо е свързано с министерството на образованието, чийто титуляр при Борисов пое работата дни преди правителството да подаде оставка.

Ако има нещо ясно, това е броят на министерствата и вече обявената нова структура на ресорите на тримата вицепремиери. Те ще отговарят за еврофондовете, икономиката и социалната политика.

"Марин Райков е добра кандидатура, той е професионалист и трябва да получи доверие заради реформите, които предстоят", заяви пред БТВ Мартин Димитров от Синята коалиция в коментар за бъдещия служебен премиер.

"Предвид тежката ситуация може би именно дипломат е необходим за премиер, а не толкова политическа кандидатура", каза Доброслав Димитров от ГЕРБ. Вече няма време за отстрел.

"Райков е авторитетна фигура, но е по-важно как правителството ще работи в екип, заяви Димчо Михалевски от БСП. Очевидно е, че идеята на президента е кандидатурата на бъдещия премиер е да е равноотдалечен от всички партии", каза Хасан Адемов от ДПС. Той подкрепи колегата си от БСП, че е изключително важно как ще работи кабинетът в цялост.

Марин Райков е роден на 17 декември 1960 г. във Вашингтон, САЩ. През 1984 г. завършва Международни отношения в Икономическия университет в София. Професионалната му кариера в Министерството на външните работи започва през 1987 г. в отдел „Страни от Югоизточна Европа". За периода 1992-1995 изпълнява длъжността първи сектретар в българското посолство в Белград. След изтичане на  мандата му работи по направление "Права на човека" и е зам.-постоянен представител на България в Съвета на Европа в Страсбург.


Влизането му в политиката става през 1998 г., когато става зам.-министър на външните работи в кабинета на Иван Костов. Негов основен ресор е балканската политика на България. През 2001 година става извънреден и пълномощен посланик на Република България във Франция, като съвместява дкъжностите постоянен представител на България в ЮНЕСКО и представител в Постоянния съвет по Франкофонията.

Марин Райков е преподавател по „Дипломатическа практика” в НБУ, член на Съюза на българските журналисти и на Българската асоциация по международно право. Владее френски, английски и руски. Женен, с две деца.


Read more: http://politics.actualno.com/Marin-Rajkov-premier-Vsichki-go-haresvat-news_417970.html#ixzz2NJkyrM6D
     

You are here: Home // БКП, БСП, България, Държавна Сигурност, европейски съюз, Олигарси, Преходът // МЕГЛЕНА КУНЕВА – ЧИСТА, НЕПОРОЧНА и НЕОБВЪРЗАНА?

МЕГЛЕНА КУНЕВА – ЧИСТА, НЕПОРОЧНА и НЕОБВЪРЗАНА?

Posted by admin on окт 20, 2012 | Leave a Comment

image

КАКВО ВИ ГОВОРИ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК МЕГЛЕНА КУНЕВА? ПАРИ – ВЛАСТ – ПАРИ !

КУНЕВА – ЧИСТА, НЕПОРОЧНА И НЕОБВЪРЗАНА!

След изтичане мандата на Кунева и приключване на работата й като комисар в Брюксел, тя е получила ” бонус”  1 200 000 евро!

Щедри са ръководителите на ЕС, когато става въпрос за раздаване, или по-точно облажване от парите на европейския данъкоплатец, в това число и от нас – българите.

За това харчене на милиони, нищо или почти нищо не се говори, освен ако някой  журналист “под прикритиене” не успее да надзърне в европейските тайни.

Много въпроси изникват защо Меглена Кунева отказва да приеме съблазнителното предложение да стане ръководител на съветническия екип на първия човек в Европейския съюз Жозе Дуал Барозу, със заплата 17 114 евро и много други бонуси.

Интересен е фактът, че за тази длъжност Меглена Кунева е била препоръчата на Барозу не от друг, а от самият Жан Мишел Киарде, Великия Майстор на Великата френска масонска ложа ” Гранд Ориент”, масон с изключително влияние и най-приближен до Барозу.

Не е изключено отказът на Кунева да е предварително обмислен ход на кукловодите, които режисират игрите й.  При масонството няма граници и националности, а Киарде е типичен представител на “задкулисието”. Основната цел на масоните е глобализация и ликвидиране влиянието на християнството. Киарде е правил официални декларации поместени в пресата, че “Европа трябва да се дехристианизира”. За тази цел Меглена Кунева е много удобна, защото е католичка. 

image„На 22 февруари 2010 година жълтите трубадури в България дирижирано започнаха да я хвалят, че отказала заплата от 17 114 евро месечно от Европейската комисия, за да се върне в България. Аз обаче направих проверка и открих интересни факти. В момента, в който напуснат работа, бившите комисари получават бонус от 1 200 000 евро”.

“Освен това им се полагат 19 909 евро за преустройване, 322 540 евро „преходни плащания“ в следващите три години и 25 534 евро годишна пенсия, след като навършат 65 години”.

“Аз призовавам г-жа Кунева да обнародва данъчната си декларация за последните 5 години“, каза журналистката Колтуклиева в ефира на TV7, без да крие възмущението си, че кандидат-президент излиза пред телевизионните екрани уж ЧИСТА, НЕПОРОЧНА И НЕОБВЪРЗАНА, а се оказва, че крие толкова много факти.

Явно, “задкулисието” на кандидатката за президент е свършила добра работа. Кунева веднага е избрана за член на надзорния борд на БНП „Париба” срещу много високо заплащане – 40 хиляди евро месечно.

Но затова трубадурите мълчат и дума не отронват, нито пък самата Кунева.

Дали само заради услужливата й усмивка или за нещо друго, на Общото събрание на акционерите от  банка БНП “Париба “Кунева е сред ръководителите на банката. Явно има сериозни заслуги и те вероятно са още от времето, когато беше преговаряща. С цената на лъжи и национално предателство тя успя да затвори блоковете 3 и 4 на АЕЦ” Козлодуй.

Сигурно Кунева има заслуги пред банката и като еврокомисар. Но очевидно най-полезна щеше да им бъде като президент на България. Сега остана възможността водещ политик.

image

Акционерите на “БНП Париба” одобриха завчера избирането на Меглена Кунева в ръководството на френската банка, предаде Ройтерс от 14-ти Май 2010 г. 

Проверката на известната журналистка и телевизионна водеща Люба Кулезич показала, че Кунева участва в борда на директорите на банката с мандат до 2012/13 година.

„Изпратихме писмо до Париж, в което питахме с какви мотиви е назначена, какво възнаграждение получава, занимава ли се банката с енергийни проекти. Ни вопъл, ни стон. Проверката ми обаче показа, че Кунева е член на борда в качеството си на независим участник. Колко независим обаче може да бъде човек, представен като член на Съвета за европейски политики”?

“Практиката е такава – за консултант се води човек с добър имидж,  но всъщност се използват неговите връзки. Реално Кунева търгува с вътрешна информация, която е придобила като член на европейския комисариат”. 

Бившите й европейски колеги били възмутени от факта, че тя скача от политиката веднага в големия бизнес. Дори Барозу, който я фаворизираше и лансираше, бил огорчен и казал пред други комисари:

„Меглена е нашето голямо разочарование” – разказва източник от Европарламента. Европейската комисия порицава Кунева и приема специално решение и мерки срещу подобни действия, преценявайки, че това е “сериозен конфликт на интереси”.

Накъде ли гледа Кунева? Не и към България, а към BNP PARIBAS ! Но това беше по времето на еврокомисарството. Сега вече, някой й нареди да гледа към властта в България.

imageМеглена Кунева крие, че е закупила огромен апартамент в центъра на Брюксел, който не е декларирала, както е длъжна. Жилището е с площ от 120 квадрата и е в един от най-престижните райони, в близост до Европарламента.

Мадам „Йес”, както Кунева е известна за безропотно изпълнение на всяка еврокоманда, е направила покупката на имота през 2007 г.  Но е пропуснала да обяви апартамента в годишните си данъчни декларации?  За жилището си Кунева е платила около 350 хиляди евро.

Миналото на Меглена Кунева - бившия кандидат президент, а сега лидер на собствена партия с големи претенции към властта е забулено в тайна и за него тя умишлено не говори. Избягва да се паказва със съпруга си, а и той очевидно е много”притеснителен”. 

Журналистът Григор Лилов разкрива връзките на съпруга на Кунева Андрей Пръмов с „Мултигруп“ – най-голямата престъпна организация в България по време на прехода, според доклад на Държавния департамент на САЩ.

imageАндрей Пръмов участва като съдружник в „Хърсев и Ко“ – Одитно дружество, основна финансова структура на „Мултигруп“ и ВИС.  Емил Хърсев никога не е криел  тесните си връзки с ВИС и “Мултигруп”.

Финансова къща на  Пръмов – “Адлон-Дисконт” е сред най-големите играчи на валутния и финансов пазар при управлението на Любен Беров, т.нар. ”сламения човек на мултаците”. Много от нейните операции са със структури на групировката. През това време Кунева е била старши юрисконсулт на Беров и дясна ръка на секретаря му Андрей Делчев. Двамата са активни участници в “Габонската афера”. 

По данни на WikiLeaks, Емил Хърсев бил Велик секретар на Великата ложа в Българи и финансист на същата. В годините на демокрацията и прехода, когато се разграбват ресурсите на нацията и държавата той бил един от най-влиятелните финансисти. Хърсев бил близък с бившата БКП и Андрей Луканов. Като подуправител на БНБ той  imageдобре познавал проблемите с външнотърговския дълг на България, както и това, че те се използват за  източване зад граница парите на българския народ. Предполага се, че и той се е възползвал от това.

Съдружник на Пръмов и Хърсев е  бил и Златин Саръстов – син на тогавашния директор на “Нефтохим”, тясно обвързан с Илия Павлов и банката на Луканов и олигарха-мафиот Робърт Максуел – Банка земеделски кредит.

Във фирмата “Булинвест груп ” до юли 1997 г. са участвали знакови фигури на прехода като банкера Стоян Александров, Александър Томов, Красимир Георгиев – собственик на групировката “Фронтиер” и бизнесмена Иван Масларов – съпруг на Емилия Масларова.

След 1997 г. “Булинвест груп” се преименува на “Фул Макс ООД”. Неин управител е Андрей Пръмов. Участват пак кръга от същите лица. В Търговския регистър не може да се намери никаква информация за фирмата. Нечия веща ръка е “почистила” много усърдно регистъра въпреки законите у нас. Но във фирменото отделение на съда документи навремето имаше, но може би и от там са изчезнали.

imageЖурналистът Григор Лилов обобщава:

“Става дума за кръг, подобен на “Орион” при Жан Виденов, “Олимп” при Иван Костов, или “Сигма” на Милен Велчев при Царя. 

В една разработка на ЦСБОП от пролетта на 1994 г. се разкрива, че милиони долари буквално са задигнати от Стопанска банка и преведени по лични сметки в две задгранични банки. Документите на службите сочат като отговорни валутните дилъри. Главният дилър тогава е Андрей Пръмов. Разработката потъва дълбоко в секретните каси, като много други. А Пръмов е от недосегаемите.

Бащата на Андрей – Иван Пръмов е бил дълго време земеделски министър, а като секретар на ЦК на БКП е отговарял за селското стопанство. Бил е също и шеф на ЦКС, откъдето се е родила банка под егидата на „Мултигруп“. Някои я наричат и банката на СИК, но за мен това са две структури на една голяма фирма майка”казва Лилов.

Андрей Пръмов също е висш масон, макар и не толкова изявен като Емил Хърсев.

„В самия комитет, издигнал Кунева за президент, има активисти свързани с “Мултигруп”. Сред тях е Ирена Комитова – бивша отговорна фигура в Съюза за стопанска инициатива по времето на Валентин Моллов.  Съпругът й Виктор Папазов е бил ключова фигура в „Мултигруп“. Стоян Денчев на 27.03.2011 г. пред БТВ споделя:

„Като началник на отдел “Строителна и технологична политика” в Министерски съвет, премиерът Филип Димитров ми каза, че трябва да се срещна с едни хора. Долу на пропуски чакаха Илия Павлов и Виктор Папазов”.

 Папазов е бил един от щедрите спонсори и за президентската кампания на Георги Първанов, .

imageВлиятелни лица и съмнителни структури от многобройните метастази на „Мултигруп” се включват активно в инициативния комитет за кандидатурата на Меглена Кунева.

Нейният патрон и благодетел Симеон Сакскобургготски когато беше премиер, а Кунева член на правителството, легализира престъпния бизнес и на първо място на приятелите си Илия Павлов и на хазартния бос Васил Божков – „Черепа”, а много „бизнесмени” от фирмите с”ТРИ” букви направи депутати.

Така че, Кунева и мъжът й не са прекъсвали пъпната си връв с бившите мутри, сега вече с “бели якички”.

Много пари направи ” чистата”, “непорочна” и ” необвързана” Кунева:

image„Червени пари” раздадени на свекър й – бившия секретар на ЦК на БКП Иван Пръмов;

Милионите на мъжа й които той изработи с ”Мултигруп”, ВИС и многото други групировки и собствени фирми.

Милионите, които тя „заработи” в ЕС.

Щедрите комисионни и възнаграждения от банка БНП “Париба” за добрата работа в защита на тяхните интереси в енергетиката. На съвестта на Кунева тежи предателството на нашите енергийни национални интереси, ако има съвест.

Повечето от тези пари са крадени или оцапани с кръвта и потта на цял един народ !

Кунева, поддържана и нахъсвана от тези на които служеше, имаше наглостта да се кандидатира за президент на България.

А връх на демонстрация на наглост и самонадеяност е ролята й на политик, режисирана от задкулистни кукловоди, чиято цел е да смъкне от власт Бойко Борисов и да разбие партия ГЕРБ.

Кунева знае, че създадената и ръководена от нея партия никога няма да играе първостепенна роля, но целта й е да заеме мястото на Доган и тя да стане политически балансьор в България. Така ще изпълнява по – добре играта на кукловодите!

И Меглена Кунева има наглостта, лицемерието и нахалството да се тупа па гърдите, че е ”ЧИСТА”,”НЕПОРОЧНА”и „НЕОБВЪРЗАНА”!

ЩЕ Й ПОВЯРВАТЕ ЛИ???  ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА НЕЯ ???

НАРОДЕ ???? – с четири въпросителни е написал в тефтерчето последните си думи ДЯКОНА .

 

 


Категория: Технологии
Прочетен: 2924 Коментари: 4 Гласове: 7
Последна промяна: 12.03.2013 21:10

Кога ли ще го погнат прокурорите и Плевнелиев?

Горят чучело на Вацлав Клаус 07.03.2013, 22:46 (обновена 07.03.2013, 22:54)
news.bg
Коментари (0) image

© ЕПА/БГНЕС

В последния ден от мандата на чешкия президент Вацлав Клаус в Прага се проведоха протести на негови противници.

Около 300 души изразиха с крайни средства несъгласието си с политиката на Клаус като гориха чучело изобразяващо отиващия си държавен глава, а после го хвърлиха от Карловия мост, предаде ИТАР-ТАСС.

Тази вечер Клаус направи последното си телевизионно обръщение към нацията, а в полунощ правомощията му изтичат.

Припомняме, в началото на месеца, чешкият Сенат одобри импийчмънт на президента на страната Вацлав Клаус заради държавна измяна.

Клаус разгневи много чешки граждани с обявената през януари амнистия за предполагаема корупция, с която се спира разследването на много случаи на финансова измама, лошо финансово управление и незаконно присвояване на средства.

Повече от половината от 81-членният чешкият Сенат гласува днес за вот на недоверие на президента. Това означава, че чешкият Конституционен съд трябва да реши дали Клаус е нарушил конституцията с обявената през януари амнистия за предполагаема корупция, съобщава РИА Новости.

Най-голямото наказание, пред което той е изправен, ако бъде признат за виновен, е да загуби поста си, президентската пенсия и правото да се кандидатира отново за в бъдеще.

Въпреки това, наблюдателите коментираха, че решението на Сената е по-скоро символично, защото вторият мандат на Клаус изтича на 8 март, когато постът му ще заеме бившият премиер Милош Земан, спечелил президентските избори в Чехия.


Категория: Технологии
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 08.03.2013 00:20
http://www.youtube.com/watch?v=2ouIsR4BWkU
Категория: Технологии
Прочетен: 1901 Коментари: 0 Гласове: 3
2  >  >>
Търсене

Календар
«  Март, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031