Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2010 00:21 - Бог да прости на всички починали до момента ,включително и на добрият артист Баташов
Автор: kostadin Категория: Технологии   
Прочетен: 1689 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.11.2010 00:39


Имаме си държава , която се управлява в съответсвие с конституцията ни.
Доколкото си спомням текстовете гараниращи безплатното здравеопазване не е са премахнати.

  От тук започва историята ,която не засяга само Баташов попаднал в частната болница "Токуда"-рекламираният рай за болните ,известна с новото отношение пациентите си ,където преди да платиш не си болен и т. н. -все хубави работи.Хубави ама български !Простете,може би, би трябвало да са японски-всъщност кой знае дали са японски,масонски или мафиотски.Може би са и съвместно осъществени под ръководството на партията.Коя партия -тази зад чиято история, сега се крие поради  антиародната си политика БСП.Къмтази "славна " понякога и срамна нейна история някой ден ще се добавят още повече томове за нея , от тези които не са бозали от партията майка , на всички партийки ,съюзи и сдружения... съществували след преврата от 1989г. в BG.

  За мене ,като външен набюдател е ясно ,че Баташов е приет в ТОКУДА ,но лекарите палавници, след като не успяват да подобрят състоянието му го препращат накрая в военна болница-разбирате защо ,нали е държавна ,защо да си пишат черна точка върху реномето и светлото име на д-р Токуда.Вярно може и така да му е било орисано или писано на човека -светла му памет и светла памет на всички починали етнически и не етнически български граждани във времето на нашият неудържим  преход към небититето на българският народ.Поклон пред паметта им !

Интересно ще да е да се знае ,като не са му спасили живота за какво точно са похарени повече от 40 000 лв.Той като артист и преподавател не се ли е осигурявал ,та накрая, като теглили калема счетоводителите на Токуда стигнали до цифра надхвърляща сумата ,която правилно или не бе събрана от обикновените хора харесващи големият артист.

Това си е за прокурарска проверка или за разузнавачите от полицията-не знам кой отговаря точно за разследвания свързани с официалното ограбване на хората в частната болница ,където си игра играят със живота на хората ,все още под известният лозунг :
    - Всичко в името на човека!( Само след заплащане -независимо от написаното в конституцията ни )
Кога държавата ще си изпълни изискванията произтичащи от конституцията!!
!В тази болница няма ли лекари взимащи над 70 000 лв.месечно или тези лекари са просто работници в частната болница...
 
   А всички ние ,трябва ,много добре, да се замислим защо се осигуряваме и къде е гаранцията ,че това не е само начин за допълниелно изпразване, на и без това празните ни кисии.

Стига с нашето овчедушие!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930