Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2012 09:34 - Боже защо ни наказа с такива депутета!
Автор: kostadin Категория: Технологии   
Прочетен: 2408 Коментари: 7 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ядрена или атомна е атомната енергетика???????
Последната излагация на Герберчетата.Боко този път и ти не можеш да ги спасиш!
Единствено тъста на Цецо може да ги защити.



Гласувай:
10



1. анонимен - Хм
18.10.2012 10:06
Правилният въпрос е Атомна или Ядрена е Ядрената енергетика:)
цитирай
2. kostadin - Абе това да не е ядрото на Герб -боко ...
18.10.2012 11:06
Абе това да не е ядрото на Герб -боко та си мислите ,че атомите са без ядра,защото няма как да се напъха премиера в всеки атом

При разпадане на атома се разцепва ядрото му и се отделя енергия.Ясно е ,че енергията се е съхранявала в атома ,както е ясно ,че след разпада на ядрото се получават атоми на по леки елементи.Двата термина са неразривно свързани.Говори се за атомни централи и така си е още от първата атомна централа или взрива на атомната бомба може да се нарича и ядрен взрив. Всъшност това си е атомна бомба при която перманентно се подтиска верижната реакция характерна за атомният взрив.И в двата случея ,се разцепва ядрото.Аман от бюрократични измислици на юристите от ГЕРБ.Пази боже сляпо да прогледне!
То ако хората вярваха на Герб щяха да вярват все повече на Борисов Нали той каза ,че нашите лекари бирли добре платени взимали по 70 хил лв заплати.Интересно защо хората си искат затворените болници.Какви неблагодарни българи са се пръкнали в държавата на вечните Гербери
цитирай
3. mt46 - Игри
18.10.2012 11:32
на думи...
цитирай
4. kostadin - Прибалтииският референдум вкара и ...
18.10.2012 12:06
Прибалтииският референдум вкара и БСП и ГЕРБ в капана.Значи за хора от друга държава ,член на ЕС народа каза не на атомвните централе и то при положение ,че руснаците им дръпнаха шалтера
.Българите имат право да избират с глупавият си гласец властимащите ,но нямат право да са суверен.Ясно е ,че в BG ,която не произвежда нищо има огромни излишъци на ток ,които в чужбина се продава по ефтино отколкото у нас .Страх ги е ,че ще секнат комисионните от такива дойни крави като проектите за АЕЦ.Всеки трябва да знае ,че всичките рискове и вредности ще си остават у нас ,а печалбата от работата на вредното за народа ни производство ще потъва в незнайни чужди джобове.Тъпо ,но удобно за юристката федосиева е да предизвика идиотски спор за названието .В случаят имаме цирково парламентарно шоу.
цитирай
5. kostadin - Човек не знае да се смее ли или да п...
18.10.2012 23:46
Човек не знае да се смее ли или да плаче .
Строежът на централата и мрежата продължавал
цитирай
6. solinvictus - Най тъпите изказвания за религия и ...
20.10.2012 04:16
Най тъпите изказвания за религия и за атомна енергетика идват от камунетата ,тая патка манолова води всички класации ,сега като разсекретят договорите ще видим р.офч. колко му е комисионната ?
цитирай
7. kostadin - Най тъпите изказвания за религия и ...
21.10.2012 07:19
solinvictus написа:
Най тъпите изказвания за религия и за атомна енергетика идват от камунетата ,тая патка манолова води всички класации ,сега като разсекретят договорите ще видим р.офч. колко му е комисионната ?


За другарите си прав Досега във власття се срещат сама партийни другари!
При народната власт те се наплодиха и като отлични социални паразити решиха да си поделят народното имане .Спретнаха превратче и повече от 20 години ни радват с незаконното си забогатяване.
Ти си голям наивник.Даже Боко ти каза като обикновен мафиот ,и партиен патриот как ще надлъжем запада ние ще си говорим за ядрена енергетика ,а ще разбираме че става въпрос за Белене ...и защо да правим това ,ами точно заради тайните търговски договори .Обикновените хора могат да ги щтракат на фото където и когато си поискат, но държавната тайна забранява да се вадят на показ далаверите.Чудно ми е за какви далавери става дума ,като руснаците искат да ни съдят ,а държавата ни официално се е отказала от изпълнението на тайните си договори с тях .Да си чул някое депуте да се е заело до сега да ни обяснява ,че той не е депутат ,а няроден представител?Ами най- обикновения човечец(Представяш ли си 6 милиона обикновени българи да гракнат като мин. предс.....) -Боко -според неговите думи ,от къде ли взема пари за да ни плаща и даже да продължава да се разплаща за неща подписани от превилигированите партиици от БСП.Ако е толкова прав и против комунистите ,защо за 4 години не разпардушини поне един от тях.
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930