Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2014 23:41 - Морската пехота на Украина преминал на страната на РФ
Автор: kostadin Категория: Технологии   
Прочетен: 1275 Коментари: 2 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg






Гласувай:
8



1. neznayko - Не е за чудене
25.03.2014 01:08
Украинците воюваха против руснаците, против немците, даже и против себе си. Неориентирани хорица.
цитирай
2. kostadin - Ако си гладен и беден, няма как да не ...
25.03.2014 02:53
Ако си гладен и беден ,няма как да не усещаш къде е виновникът.Ние не сме по различни от т.н. украинци или малорусите.Те го усещат.При това повече и от нас На тях парното и тока им беше безплатен при соца.За държавните жилища плащаха някакви копийки месечно.Днес не е така.
Исторически западната покрайнина е под полско ,унгарско ,литовско влияние Там живеят и доста немци.Водеща деструктивна сила са поляците .Исторически погледнато Полша е отцепила се част от тартария по времето на Сигизмунд I.Огромна роля за отделянето изиграва и играе покатоличването на поляците.Полските крале дълго време са били претенденти на короната на Московията.Враждата се усилва при династията на Романовите.Те враждуват не само с поляците ,но и с мюсулманите появили се по Волга и около Кримския полуостров още по времето на Волжска България.Отделянето на на християнска секта и оформянето се извършва някъде по времето на Кубрат.По негово време оббласта Хазария е изолзвана от прабългарите за сборет и обучаващ пункт на прабългарски новобранци.
В близкият 20 век ,приГорби бе извършен също държавен преврат от Елцин ,беларуския президент и украинския президент.При това преди преврата срещу Горби имаше референдум на който гражданите на СССР се произнесоха против разпада на държавата.Съгласно конституцията на СССР отделяне на територии и население може да стане само след референдум касаещ цялата териртория на СССР и при това е необходимо да са казали да на референдума повече от 2/3 от имащите право на глас в СССР.Същото се отнася и за прибалтииските републики .Де юре СССР не е отменян.
Мисля си ,че случилото се при Горби е ционистки заговор.При това англичаните и французите са били против развалянето на СССР.
Жалко е ,че историята се пише от победителите.
Специално за Руссия украйна е ,като Косово за сърбите.
Първата работа на превратаджиите бе да пробат дапрокарат закон за забрана на говоренето на руски ,български и прабългарски -при татарите.Това по всяка вероятност взриви руснаците живеещи в Украйна.
Радостното е ,че Руссия има вече сили да се противопостави на запада.Методите на САЩ през цялата им история си остава Лъжа ,претекси ,убиствени войни срещу коренното население, независимо на колко км. са разположени тези народи.
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031