Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1051617 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от 31.01.2013 г.
Араби от Австралия и Канада участвали в атентата в Бургас

БЪЛГАРИЯ ОТБЛИЗО, ТОП СКАНДАЛНО.

 

imageТерористичната група, която е направила атентата в Бургас, е арабска, но мъжете са били с двойно гражданство, единият от които има австралийски паспорт, съобщиха от полицията. Другите са имали канадски документи. Те са влезли в страната с фалшива самоличност и фалшиви лични карти. Било доказано, че арабинът с двойно гражданство от Австралия е бил по времето на атентата у нас, но не е комуникирал директно с извършителите. От изтеклата информация не става ясно как хем е участвал в схемата, хем не е имал контакти в страната с другите трима, но пък имало доказателства, че са свързани. imageСлед като установили истинската му самоличност, разследващите са го потърсили на австралийския му адрес, но отТерористичната група, която е направила атентата в Бургас, е арабска, но мъжете са били с двойно гражданство, единият от които има австралийски паспорт, съобщиха от полицията. Другите са имали канадски документи. Те са влезли в страната с фалшива самоличност и фалшиви лични карти. Било доказано, че арабинът с двойно гражданство от Австралия е бил по времето на атентата у нас, но не е комуникирал директно с извършителите. От изтеклата информация не става ясно как хем е участвал в схемата, хем не е имал контакти в страната с другите трима, но пък имало доказателства, че са свързани. imageСлед като установили истинската му самоличност, разследващите са го потърсили на австралий тамошните служби казали, че лицето не се намира на територията на страната. Другите двама помагачи пък имали канадски паспорти по непотвърдена информация, а само по косвени данни. Тази следа не била потвърдена окончателно, но косвено е установена, че всички контактували на френски. В последно време за терористични актове се използвали араби, които имат двойно гражданство, твърдят източници от Интерпол. Така те контактували по-лесно, а следите им се замитали. Освен двойното гражданство, те притежавали няколко чужди фалшиви паспорта от различни страни и проследяването им се затруднявало. Потвърждава се и версията, че камикадзето не е знаел, че ще бъде взривен, а стоящият встрани е активирал бомбата. Планът се е объркал, когато е започнал спор с един от пътниците. Припомняме, че на 18 юли на летището в Бургас бе извършен атентат, при който загинаха петима израелци, един български граждани и атентаторът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0wHxCmxawMc


Категория: Технологии
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове: 5
Пишете коментарии ако мислите на автора ги харесвате или не

Това е постинг от Vmir ,ангажиращ обществото на блогерите , но не им дава право да го коментират

Тази сутрн получих от щерка ми в САЩ предупреждeние, че е хванат платен форумен драскач на ГЕРБ”. Позачудих се на нелепото определение хванат” (къде ли са го задържали…) и не по малко наивната комбинация на уж готов коментар, който трябвало само да  изкопира без инструкцията как да звучал (как ли пък зазвучават по друг начин неща, които вече са написани?). Дори и да имаше нещо вярно в нескопосаната глупост, не схващах "новостта" на подобно действие, което по невинността си бледнее неимоверно пред явните измами, разиграващи се ежедневно пред очите ни. Напомних на щерката да не забравя, че в България Андрешковщината минава за добродетел, а губенето на чуждото време с упорито повтаряне на глупави постановки за омаскаряване на другите е любим прийом на точно определена партия.   

Още по-голямо беше учудването ми, когато малко по-късно в блога прочетох, че и други са били предупредениза хванатия платен драскач на ГЕРБ. Което идва да покаже, че предупреждението” e разпратено ОРГАНИЗИРАНО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, а не е резултат от наблюдателността на изпращача, както бях заблуден от мейла на щерка ми, която беше пропуснала да ми напише, че линка й е бил изпратен, а не е лично нейна находка.

Случката веднага ми припомни, че тези дни се видях принуден да забраня коментарите в блога си заради неприятната прилепчивост на коментиращ, който зад претенцията за репресиран от комунистите ми е губил дни да опровергавам комунистическите му клевети в блога ми. Що за плюнка трябва да е човек, че да разчита на разсеяността на хората, за да се представи за политическия си противник, и да му припише собствените си отвратителни гадории?


И такива плюнки искат да ме управляват???


Истинският проблем за мен отдавна не е само в измамата и превръщането й в политика, с която честният човек бива оклеветяван като измамник, а загубата с години наред се нарича печалба”. Защото, щом бабите и бандюгите били гласували за убавото мумче то значело, че измамите и клеветите му били напълно в реда на нещата, дори когато попадат под ударите на закона (щом имаме партия зад гърба, винаги можем да накараме феновете си да погазят правосъдието, като например, обявят неотложните реформи за корупция, а демокрацията за диктатура, даже свирепа диктатура, колко му е да се затръшкат едни партийни активисти, а поетичните натури да ги вземат за многострадални чада на народа?).

Още по-големият проблем е, че същите организирани злостни клеветници и измамници нагнетяват общественото пространство с лъжите и клеветите си, за да обосноватнуждата от СМЯНА НА СИСТЕМАТА. Защото настоящата “СИСТЕМА, която е повалила България е не друго, а ПРЕВЪРНАТАТА В ПОЛИТИКА АНДРЕШКОВЩИНА, целта на която е да потъне България в блатото. С тази идея се изчерпва цялата представа за политика на Андрешковците, а тактиката за осъществяването й са клеветите и омаскаряването на всичко читаво и годно, което би помогнало на България да излезе от блатото на Андрешковщината.


Категория: Технологии
Прочетен: 1291 Коментари: 3 Гласове: 0
Търсене

Календар
«  Януари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031