Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1051646 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от Януари, 2014 г.
2  >  >>

Категория: Технологии
Прочетен: 2056 Коментари: 7 Гласове: -1
Последна промяна: 31.01.2014 15:06

Категория: Технологии
Прочетен: 1311 Коментари: 2 Гласове: -4
Няма как да не се иска от нас да си повишаваме производителността ,няма как от нас да не се иска да работим на няколко места ,няма как да не сме бедни ...докато САЩ печатат долари на конвеир ,предизвиквайки обезценяването на труда на хората по цялата земя.
При днешното равнищена производителност по света за да живеем всички нормално и да се грижим за семействата си е необходимо всеки от нас да дава за обществото само по 1 час работа на ден.
Всеки от нас в BG работи 4 месеца за да си заплати задълженията към държавната машина. И накрая с ДДС ни взимат още поне 20% .При това държавата слага това ДДС напроизведенията на всеки производител ,като започнем от добива на суровините и стигнем до магазина на дребно.

Категория: Технологии
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 31.01.2014 11:18

В предишният пост показах отчасти защо образованието в света не е добро .Даже от година на година то се влошава. Материали по този въпрос има ужасно много по всички части на света,но те се губят сред океана от информация подавана от т. н. Официална наука субсидирана и поддържана във всички държави от моментните власт имащи.

Не съм особено уверен ,че даже четящите в интернета ще му обърнат внимание по простата причина ,че самият живот ни образова според дхармата или съдбата на всеки от нас.

Наскоро по телевизията разкриха една обществена тайна ,след като тя стана повод за поредният чиновническо административен золум в обществото:

Момче печели награда в областта на информативните науки и технологии и не му дават наградата ,защото не посещавал училище. Интересно то е ,че по света за прием във висшите учебни заведения не се искат диплома ,а резултат от проведени конкурсни изпити.

В крайна сметка се указва ,че в България има още около 400 семейства ,които са решили да възпитат децата си самостоятелно т. е. това са хората разбрали ,че образователната система е срината поне на средно образувателното си ниво. Това показва ,че тези които искат и търсят изход го намират независимо от трудностите. Да му мислят останалите родители ,които практически нямат възможност дори да се замислят над проблемите ,които ще поставят пред поколението им бариерата за постигане на успех в този живот или тази инкарнация... Нямам време и място да обсъждам дали образователните проблеми са необходими за човечеството,но знам ,че в природата не съществуват понятията добро и зло.

От човешка гледна точка е ужасно поне за мене ,когато срещна натъпкан с всевъзможна информация човешки ум ,който само на думи се представя за човек -широко скроен и готов да дискутира ,независимо по какви въпроси и твърдения. Оказа се ,че проблема с иначе мислещите, той го решава ,спазвайки принципа „Има човек -има проблем ...“, и за който най- голямото доказателство е да сипе хули от рода на „Шарлатан“ и „това са пълни глупости“. Жалко за него ,защото е жертва на обслужващото интересите на съвременните ни феодали образователно дело. Дали трябва да го посочвам?не знам! Жертвите са милиарди хора по света. А предоставената информация дано да помогне на други ,които биха изгубили голяма част от живота си в търсене на истината всред заплетените от хората „научни тайни“.

 Ще се опитам ,чрез текстове в коментариите да ви покажа някой неща ,които според мене са важни за доброто самочуствие на нашата съвест и разсъдък.

Ето как не се изпълнява закона за гравитацията между луната и Земята .–виж първиат клип)По законите на механиката тези дветела би трябвало да имат общ център на въртене съвпадащ с центъра на тежеста на системата Земя -Луна Уви това не се изпълнява=
На второто клипче е показано каква е горе долу историята по създаването на закона за всемирното притегляне.

Категория: Технологии
Прочетен: 3858 Коментари: 11 Гласове: 4
Последна промяна: 29.01.2014 20:58

Категория: Технологии
Прочетен: 1123 Коментари: 0 Гласове: -2

Категория: Технологии
Прочетен: 1288 Коментари: 2 Гласове: -1

Категория: Технологии
Прочетен: 1049 Коментари: 0 Гласове: -3
Необходимо е шоумените от всички телевизии да ги използват най. рентабилно.
Утре ще е късно!
......................
Революцията наКостов след ,като Сорос му заплати за подскачащите малчугани с по някой сандвич и бе началото на използването на непълнолетни деца за политически цели.Днес" десният" Слави,защитника на онеправданите, започна да използва и деца от предучилищна възрас за да не му пада рейтинга.
Гледам ,че и НТ се включва в използването на този ресурс.Кой от тези "добри водещи "се интересува до какви нравствени и психически промени ще доведат тези експлоататорски извратености.

Категория: Технологии
Прочетен: 1036 Коментари: 0 Гласове: -1
Последна промяна: 23.01.2014 07:51
Господ е казвал :
По делата им ще ги познаете!
А някой си баща на демокрацията в САЩ-Джеферсън Казъл:
Демокрацията умира, когато взимате от този, който иска да работи и го давате на този, който не иска да се труди!
Питам краденето може ли да минава за вид труд?
Категория: Технологии
Прочетен: 2271 Коментари: 4 Гласове: 8
Два клипа без коментар
Категория: Технологии
Прочетен: 1779 Коментари: 2 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031