Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1051407 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от 17.04.2014 г.

17 април, 21:26   Президентът на Чехия сравни Тимошенко с гангстер Тя е жена с усмивка на ангел и хубава коса, но не може да е във властта, заяви Милош Земан Публикувано: 17 апр. 2014, 21:26 | Обновено: 17 апр. 2014, 21:26Президентът на Чехия Милош Земан допусна дипломатически гаф, сравнявайки Юлия Тимошенко с гангстер. Той заяви, че на Украйна й е необходим силен лидер, а не „един от тези гангстери, които до този момент са били във властта”.„Ако парите останат в джобовете на олигарсите дори и ЕС няма да може да помогне на страната”, убеден е Милош Земан. Той изнесе реч пред студенти от университета в Храдец Кралове. Президентът на Чехия зае изненадващо рязка позиция по отношение на проблемите в Украйна, пише IDNES.

„Украйна трябва да има силен лидер и в никакъв случай това не трябва да е някой от гангстерите, които до момента са били във властта. Дори и това да е жена с усмивка на ангел и хубава коса”, каза Земан на чешките студенти.

Той не изключи възможността Украйна да влезе в състава на Евросъюза, но според него процесът на присъединяване може да продължи и 15 години. /БЛИЦ

Категория: Технологии
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове: -5
Последна промяна: 18.04.2014 00:00
Тысячи украинских военных перешли на сторону российской армии

imageФото © ИТАР-ТАСС

В министерстве обороны России сообщили, что в ряды российской армии приняты свыше 16 тысяч бывших украинских военнослужащих.

Об этом сообщил первый замминистра обороны РФ Аркадий Бахин. Он также пообещал, что все эти военнослужащие получат российское гражданство.

В настоящее время бывшие украинские военные проходят переподготовку по специально разработанной специалистами Минобороны программе, а курсанты доучиваются в российских военных вузах.


Категория: Технологии
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове: -5
Жалко ,че от изредените ,които би пуснала Писковата се вредих само аз.Много бързо и свършва мерака .

Пусна ме -и най- умният си е малко прост,но нека посъбере сила поста й,та повече хора да й се радват.Има си гальовна компания Вмир и Тути-камона.Пусна ме защото и написах ,че обикновените хора винаги имат правилно отношение по проблемите т. е. те са винаги прави.Тя попита кои са те Обясних и ,че Турчинов е бил такъв,говорел преди да стане известен почти като Левски,но не и хареса ,Казах и ,че зайченцето байченцето ,както галено наричат украинците натрапилият им се министър предс. преди избора на Юшенко също е бил обикновен човек.,даже и Тимошенко след като стана затворничка стана обикновена жена ,но предпочете да  си го прочете само за нея си .Капризна е ,ама да и епростено нали си пада по еврото ,а не по балканския лев-едно пусне за друго пита и отговора го изтрива -може би от вълнение по погрешка.Коя знае нея само евро-мъжете я задоволяват.Ама са и малко изглеждаИначе защо ще иска да и се обадят разни българофили ,като мене,пък можеби и да са по - добри.Знае ли се.
Вмирчо, понеже е специалист и по- умен от баща си не можа да отговори ,защото се спъна в понятието торта -ами Вмире учена главице ,това са две понятия ,бе мили ,едното е ферментирали докрай фекалии ,а другото е сладкиш Всичко е до ударението Но Пискова това го пусна защото си помисли ,че свързвам народа с ектрементите за които Вмир бе написъл прозаична ода.Милата ,народите са наистина торта -сладкиша на цивилизацията Без тях няма добруване за никого.

Категория: Технологии
Прочетен: 685 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 17.04.2014 16:44
17.04.2014 13:22 - Сравнения
Категория: Технологии
Прочетен: 243 Коментари: 0 Гласове: -3
Последна промяна: 17.04.2014 13:32
интервюто с Путин може да го гледате на:
www.blitz.bg/news/article/262362 Путин: Киевските управници влачат Украйна към пропастта Те извършиха сериозно престъпление и хвърлиха танкове и авиация срещу мирни граждани Публикувано: 17 апр. 2014, 11:58 | Обновено: 17 апр. 2014, 11:58 image image image image прочитания: 1891 | коментари: 19     Москва, Русия image Още по темата image Пряка линия с Путин на живо в БЛИЦ (ВИДЕО)  47 5097
В Украйна след решението на Янукович да отложи подписването на споразумението с ЕС, бе извършен антиконституционен преврат и въоръжено завземане на властта, заяви в началото на пряката линия президентът на Русия Владимир Путин. Той призова световната общественост да разбере най-сетне какво сериозно престъпление извършват киевските управници, използвайки военна сила срещу мирното население в югоизточна Украйна. "Вместо диалог те започнаха да заплашват със сила и хвърлиха танкове и авиация срещу гражданското население. Това е още едно сериозно престъпление на киевските управници. Така те влачат страната си към пропастта", предупреди Путин.

Пълни дивотии за това, че в източните райони на страната има руски подраделения. Там са само местни жители и най-доброто доказателство за това е, че те са без маски, обясни руският президент.

Президентът обаче допълни, че Русия и Украйна са длъжни да си сътрудничат, за да може резултатът от помощта да бъде положителен. Русия е предоставила на Украйна помощ в размер на стотици милиарди долари. Русия винаги ще бъде до Украйна, каза Путин.

На въпрос за присъединяването на Крим, той отговори, че всички решения са се приемали буквално в движение, съобразно променящата се обстановка. "Но изпълнението им беше високо професионално", подчерта Путин.

"Наша задача там беше не използване на въоръжените сили по прякото им предназначение. Те трябваше да усигурят сигурността на гражданите и благоприятни условия за провеждането на референдума. До последния момент аз не бях написал финалната фраза в речта си, която произнесох в Кремъл, а именно "внасям във Федералното събрание федерален закон за присъединяването на Крим". Това направих едва когато стана ясно, че са гласували 83%, а над 96% от тях са поискали присъединяване към руската федерация - всъщност целият Крим. При това положение нямаше как да постъпим по друг начин", каза Владимир Путин.

Наред с отговорите на други въпроси за бъдещето на Крим, той посочи, че в новите условия по-голямата част от Черноморския флот ще бъде пребазирана от Новоросийск в Севастопол.

Категория: Технологии
Прочетен: 490 Коментари: 2 Гласове: 0
Последна промяна: 17.04.2014 12:22
11.00 часа: Пряка линия с Владимир Путин днес на живо в БЛИЦ За първи път в нея ще вземат участие жители на Крим Публикувано: 17 апр. 2014, 08:15 | Обновено: 17 апр. 2014, 08:15 image image image image прочитания: 772 | коментари: 10     Москва, Русия image Президентът на Русия Владимир Путин ще проведе днес традиционното си ежегодно общуване с руснаците посредством пряка линия в телевизионен и радио ефир. За първи път в нея ще вземат участие жителите на новия руски регион - Крим, съобщава РИА Новости. Традиционните телевизионни преки линии се появиха още по време на първия президентски мандат на Путин. Първата бе на 24 декември 2001 г., последната на 25 април 2013 г.

Днешното общуване на държавния глава с руснаците ще бъде дванадесетото. Специалната програма "Пряка линия с Владимир Путин" ще се излъчи по традиция в пряк ефир от 12 часа московско време - 11 часа българско. Тя ще се предава от тв каналите "Первый", "Россия 1", "Россия 24", радиостанциите "Маяк", "Вести FM" и "Радио России".

Путин ще отговори на въпроси, зададени му от руски граждани по най-различни теми, засягащи обществено-политические и социално-икономическия живот в страната, а също така и международната обстановка.

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ НА ЖИВО - ПРЯКА ЛИНИЯ С ВЛАДИМИР ПУТИН

Категория: Технологии
Прочетен: 505 Коментари: 1 Гласове: 3
www.youtube.com/watch

ЬМ ЦЕЛИКОМ.
Дата эфира: 23.10.2013
См. все фильмы проекта "Нам и не снилось" в этом плейлисте: http://goo.gl/JGZ0Z

1 серия. "Американский биллиард": http://youtu.be/YkyD96s6gUA
2 серия. "Хроники одного обмана": http://youtu.be/gikhBW_ZRxg
3 серия. "Гибель империи":http://youtu.be/bQG9X9PfF0M

Коррупция есть не только в России. Масштабы этого явления в США и Европе потрясают воображение и во многом объясняют общемировой кризис.

Об уникальном проекте РенТВ "Нам и не снилось".
Бизнес на красоте, большие деньги, тайны русского золота, крестные отцы и крестные матери... Это невозможно представить! Невероятные повороты судьбы, уникальные стечения обстоятельств, феноменальные открытия. Такое «Нам и не снилось!».

Все 3 часа каждого выпуска проекта "Нам и не снилось" - только актуальные острые темы, расследование которых позволит по-новому взглянуть на давно известные события и факты. А также новые версии из цикла «Титаник. Репортаж с того света» и новые факты из жизни Ванги. Каждая серия проекта "Нам и не снилось" станет настоящим и даже шокирующим откровением для зрителя!

См. все фильмы проекта "Нам и не снилось" в этом плейлисте: http://goo.gl/JGZ0Z
Категория: Технологии
Прочетен: 211 Коментари: 0 Гласове: -3
Категория: Технологии
Прочетен: 286 Коментари: 0 Гласове: -1
Търсене

Календар
«  Април, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930