Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2012 23:01 - Сензационно решение на европейският съд!!!
Автор: kostadin Категория: Технологии   
Прочетен: 8014 Коментари: 32 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
         22.06.2012      Автор: Ведаман  

18 июня 2012 г. Европейский суд принял сенсационное решении о том, что предоставленные при Горбачеве и Ельцине "документы", указывающие на то, что в расстреле десятков тысяч польских офицеров под Катынью повинен Сталин и советская сторона, оказались фальшивкой.

Молчит либеральная РС "Эхо Москвы", молчат "Грани", молчит "Новая газета". А ведь это топ-сенсация мирового уровня.

СВеденията са от:
http://rodrus.net/news/news_1340327845.html



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dolsineq - Защо са отменили документите и са ...
01.07.2012 23:54
Защо са отменили документите и са оневинили Сталин? Интересно какво имат предвид ЕС...
цитирай
2. kostadin - Явно има нови разсекретени доку...
02.07.2012 00:01
Явно има нови разсекретени документи .Историята не е точно това което сме учили или чели.
Сегагледам:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WrsbAJy3erA#!
цитирай
3. dolsineq - Да, разбрах, поляците искат 200 ...
02.07.2012 00:15
Да, разбрах, поляците искат 200 милиарда евро от Русия...
цитирай
4. kostadin - Би било много наивно да си мислим, че ...
02.07.2012 00:28
Би било много наивно да си мислим ,че парите са в основата на оправдателната присъда.
Знам ,че след революцията има избита цяла руска армия от поляците.Какъв по добър повод да накараш поляците да не спират да мразят руснаците по времето на соца от тази малка провокация в която свидетелите ги няма.
Но историята наистина е пълна с фалшивикации.
цитирай
5. dolsineq - филмът е много интересен, сам Хр...
02.07.2012 00:36
филмът е много интересен, сам Хрусчов е следял за "почистването" на архива...
цитирай
6. kostadin - Трябваше да остарея за да разбера, ...
02.07.2012 00:43
Трябваше да остарея за да разбера ,че са ни учили погрешно ,по късно се промъкна конспиративната мисъл ,а това навярно не е било случайно- говоря и за науките и за обществените изисквания за морал и съвест.

Имаше един още по интересен филм за ролята на Полша по времето между първата и втората св. войни.

Това което им трябва на хората е парче земя за да си вадат хляба и малко собствена безплатна енергия и всичко би могло да тръгне към оправяне Но не съм склонен да вярвам ,че ще стане за всички хора по света
цитирай
7. boristodorov56 - Няколко въпроса:
02.07.2012 09:07
Кой е фалшифицирал документите?
Кога го е направил?
Защо го е сторил и какво е целял?

цитирай
8. анонимен - Ако имам власт,
02.07.2012 09:12
на Горбачов ще му вържа топките на врата, и ще му завра един мамул в задника!
цитирай
9. kostadin - Кой е фалшифицирал документите...
02.07.2012 10:30
boristodorov56 написа:
Кой е фалшифицирал документите?
Кога го е направил?
Защо го е сторил и какво е целял?


На тези въпроси сигурно няма да имаме отговор скоро.То е все едно да вярваме ,че тези които станаха милионери от тъпия соц. са най- предприемчивите хора в българия.Бойко ,пък и тези преди него никога не са били заинтересовани да знаем истината за геноцида извършен хрез тези 20 години.
Историята изглежда започва от Хитлер и правителството на Полша от преди втората св. война.
Но предлагам да не вярваме на сегашните инсуниации.Явно комунистите са проникнали и в европейският съд.
цитирай
10. kostadin - на Горбачов ще му вържа топките на ...
02.07.2012 10:33
azop написа:
на Горбачов ще му вържа топките на врата, и ще му завра един мамул в задника!


Той неговата работа проведе блестящо .Даже разправят ,че и пуча срещу него е плавниран лично от самият Горби белега.Той е първият от т. н. съв. ръководители признал за зверствата.След него следват и руските фалшификации обременяващи отношенията между поляци и руснаци официално.
цитирай
11. gotzageraskov - Тогава са предоставени фалшификати
02.07.2012 11:34
Медведев и Путин предоставиха истинските. Това многократно беше показано от ОРТ - Первый канал, който е рупор на Единая Россия.
Колкото до унищожената съветска армия през 1920 г. - чий го е крепила при Варшава, столицата на току-що освободилата се Полша? И как да тълкуваме изказването на нейния командващ "гениалния" Тухачевски: "През трупа на буржоазна Полша - към Берлин!" ? Напомням - през 1920г.
А е ЧАСТИЧНО унищожена, частично обърната в бягство, защото Тухачевски нито е разбирал значението на понятия като "стратегически резерви" и "флангова отбрана", нито е допускал, че полският народ няма да въстане срещу собственото си правителство а ще защитава самоотвержено родината си. Той е смятал, че всички са като него "освободили се от националното чувство".
цитирай
12. kostadin - Защо руснаците през 20 год на мин...
02.07.2012 11:48
Защо руснаците през 20 год на миналиякт век са били в Полша е въпрос който има своето историческо обяснение.Лично аз съм си мислел ,че ликвидирането на полските офицери е акт на отмъщение за избитите руски войници около октомрийската революция.Но се оказва ,че сме били подхлъзнати от съвсем неконспиративни идей съществуващи в хората които искат да излапат света.
Що се касае до самото създаване на Полската държава знам ,че първият им крал е всъшност руски княз претендирал за короната на Тартарията и след като не е успял е отделил владенията които е управлявал.Разбира се това е свързано с покатоличването на поляците и наверно не малко православни са си отишли в името на Христа.
Мисля ,че започнатото от Хитлер е много добра провокация защото поляците мразят руснаците още повече.Това дава обяснение на явлението свободни полски профсаюзи ръководено от Лех Валенса -който е бил агент от полското МВР.
цитирай
13. анонимен - аз
02.07.2012 13:17
Край Катин са избити около 20 хиляди поляци, от които 6 000 офицери, останалите също са били неслучайни хора - свещеници, учители, търговци, администратори. Червената армия избива тези 20 хиляди души - избива ги планомерно и методично, както се върши регулярна работа. Това са фактите и те не могат да бъдат подправени. Подобна кървава баня - с други мащаби - изродите, наричащи себе си комунисти - провеждат във всички завладени източноевропейски страни. Включително и България. Познавам немалко хора, чиито предци са убити от комунистите след 9 септември. И никакъв европейски или австралийски съд не може да подложи тези факти на съмнение.
цитирай
14. kostadin - Не са били 20 хиляди а 48 хиляди. По ...
02.07.2012 13:30
Не са били 20 хиляди а 48 хиляди.По времето когато Хитлер навлиза в Полша Германия има около 1,5 мили армия ,а поляците над 3,5 мил. войници .Правителството се изтегля в Лондон за да търси помощ ,а командващия се изместнва към луските граници ,но забравят да вземат шифъра и така маршалът загубва ръководенето на войската.Имало е и едно съглашение между външното министерство на Полша ,чиято същност е ,че след навлизането на Хитлер ще ударят по Русия съвместно .При това Германия обещава на Полша земите до Ленинград и цяла Беларусия.
Аз познавам много семейства на убити комунисти ,които не са взели полагащата им се кръвнина .Познавам и бивши комунисти ,които и до ден днешен ни управляват и даже говорят често ,като Вас.От това на народа не му става по малък геноцида.Даже и за в бъдеще ни предлагат разширена програма в която властта ще е в ръцете на децата снахите или внуците на активистите от БКП
цитирай
15. анонимен - Той неговата работа проведе ...
02.07.2012 13:54
kostadin написа:


Той неговата работа проведе блестящо .Даже разправят ,че и пуча срещу него е плавниран лично от самият Горби белега.Той е първият от т. н. съв. ръководители признал за зверствата.След него следват и руските фалшификации обременяващи отношенията между поляци и руснаци официално.

Да де, той неговата "работа" я свърши блестящо... Издриска го едно голямо, и остави другите да го ринат! След това случайно избяга в щатите, където си живурка, забравяйки за "великите" идей! Противна личност!
За Него е писано в Библията...
Носител на числото на звяра 666 се приписваше на Хитлер, а следващият носещ това число щял да бъде човек с белег на челото /тогава Горбачов не го знаеше никой/. И нещата се извъртяха така, че "хубавеца" се появи.
цитирай
16. kostadin - Неприятно ти е, че не сип на неговото ...
02.07.2012 15:16
Неприятно ти е ,че не си на неговото място ли ?
Все пак ми е чудно как са го възпитали -да се откаже от най- голямата държава за да стане турист?!
Е верно че ни прецака -не само нас ,а и западняците ,защото и на тях им затягат коланите
цитирай
17. raders - Европейският съд, като всяка бю...
02.07.2012 19:39
Европейският съд, като всяка бюрократична институция, вероятно е искал да реши проблема по класическия начин - тоест - следствие, разпит на свидетели и пр., без да отчита обстоятелството, че от тогава са изминали повече от седемдесет години и свидетелите, ако ги е имало изобщо, са си отишли отдавна от тоя свят /живите трябва да са над 90 годишни/, а освен това доколкото е известно, живи свидетели при тази кланница няма кой да остави. Общо взето инфантилна е работата на този европейски съд.
цитирай
18. d3bep - Има нещо наистина мътно в цялата ...
02.07.2012 20:27
Има нещо наистина мътно в цялата работа...
Но имайте предвид фактите. Преди древна история имаше периоди за различни епохи, от които съм се интересувал и един от тях е ВСВ.
Например теоирията за изненадващата Война на Хитлер срещу СССР.. Нищо вярн оняма там...Бяха изкарал ируснаците архив документи... И Германците, и руснаците от първия ден на съвместната окупация на полша, постоянни сводки, кое поделение на другия къде се мести и едва ли не какво яде и по колко часа спи...

Така че е крайно невероятно - според мен ако руснаците са направили тая мизерия, германците да не са разбрали, Нещо повече, напълно невероятно е, това са 50 000 човека, няма как да нямат някой роднина и от германската страна и той да не ги търси... Просто те толкова изкъсо се държат двете държави неофициалн оана каишка, че няма накъде, мани ти речите и какво си приказват... Няма как германците да не знаят. ТОгав азащо са мълчали?
Съюзниците също няма как да не знаят, те прехвърлят цели корпуси и армии от полша пр исебе си в нелегалност...

Нещо не е наред.
Н оот друга страна няма съд на света, който да не издава политически присъди. Особено след втората световна война знаем отлично, че на повечето съдилища присъдите им са подготвени предварително.
цитирай
19. usandthem - И къде можем да прочетем кой е този "европейски съд" и
02.07.2012 20:44
какво точно е решението. Единствено виждам "източника" - един смешен руски сайт в стил крокодила Гена и Чебурашка. И ние си имаме такива "надеждни" източници, като почнеш от от жълтите седмичници та до "Нова зора" и "Атака" ! :)
цитирай
20. kostadin - Европейският съд, като всяка бю...
02.07.2012 21:13
raders написа:
Европейският съд, като всяка бюрократична институция, вероятно е искал да реши проблема по класическия начин - тоест - следствие, разпит на свидетели и пр., без да отчита обстоятелството, че от тогава са изминали повече от седемдесет години и свидетелите, ако ги е имало изобщо, са си отишли отдавна от тоя свят /живите трябва да са над 90 годишни/, а освен това доколкото е известно, живи свидетели при тази кланница няма кой да остави. Общо взето инфантилна е работата на този европейски съд.


Ами то всеки човешки съд е инфантилен, а понякога е просто отражение на моментното разположение на силите в човешкото общество.
Представяш ли си ,че Хитлер също е работил за обединението на Европа, и Сталин също
цитирай
21. kostadin - Има нещо наистина мътно в цялата ...
02.07.2012 21:16
d3bep написа:
Има нещо наистина мътно в цялата работа...
Но имайте предвид фактите. Преди древна история имаше периоди за различни епохи, от които съм се интересувал и един от тях е ВСВ.
Например теоирията за изненадващата Война на Хитлер срещу СССР.. Нищо вярн оняма там...Бяха изкарал ируснаците архив документи... И Германците, и руснаците от първия ден на съвместната окупация на полша, постоянни сводки, кое поделение на другия къде се мести и едва ли не какво яде и по колко часа спи...

Така че е крайно невероятно - според мен ако руснаците са направили тая мизерия, германците да не са разбрали, Нещо повече, напълно невероятно е, това са 50 000 човека, няма как да нямат някой роднина и от германската страна и той да не ги търси... Просто те толкова изкъсо се държат двете държави неофициалн оана каишка, че няма накъде, мани ти речите и какво си приказват... Няма как германците да не знаят. ТОгав азащо са мълчали?
Съюзниците също няма как да не знаят, те прехвърлят цели корпуси и армии от полша пр исебе си в нелегалност...

Нещо не е наред.
Н оот друга страна няма съд на света, който да не издава политически присъди. Особено след втората световна война знаем отлично, че на повечето съдилища присъдите им са подготвени предварително.


Откровено казано поста пуснах точно заради тебе.Сега вече имам поне донякъде признанието ти за това ,че е възможно да се извършват всякакви манипулации с истината.
Все пак от филмчето се разбират доводите на руснаците за това ,че не те са извършили тази мерзост
цитирай
22. d3bep - Само че историята на древен Египет ...
02.07.2012 21:18
Само че историята на древен Египет няма реална полза да се манипулира и фалшифицира(Египет дори се счита мъртво царство, без наследници), докато тук има дори и финансова изгода :) Сравнението е напълно несравнимо.

Макар че коелгата е прав. Не е само този сайт пуснал новината, много са, но засега няма официално потвърждение, а съдебно решение без документ не може да има.
цитирай
23. kostadin - какво точно е решението. Единст...
02.07.2012 21:20
usandthem написа:
какво точно е решението. Единствено виждам "източника" - един смешен руски сайт в стил крокодила Гена и Чебурашка. И ние си имаме такива "надеждни" източници, като почнеш от от жълтите седмичници та до "Нова зора" и "Атака" ! :)

По принцип когато чуеш от медиите нещо ,то е нормално да не вярваш.Споделям мнението ти Но не вярвам някой някога да ни извади документите .Ако влезеш в You tube може би щше разбереш повече.
Даже и да си пря свидетел на нещо никога не можеш да си сигурен ,че човек присъствувал на събитието с тебе ще повтори същото.
цитирай
24. kostadin - Само че историята на древен Египет ...
02.07.2012 21:29
d3bep написа:
Само че историята на древен Египет няма реална полза да се манипулира и фалшифицира(Египет дори се счита мъртво царство, без наследници), докато тук има дори и финансова изгода :) Сравнението е напълно несравнимо.

Макар че коелгата е прав. Не е само този сайт пуснал новината, много са, но засега няма официално потвърждение, а съдебно решение без документ не може да има.

Не е така.Ако в 20 век пък и сега има заинтересовани лица истината може и да се изменя.Що се касае до Египет тези гигантски строежи не са характерни само за тях.Такива паметници има още на доста места.
Науката и в частност историята са приели ,че човечеството и живота на земята следват еволюционен път.Това върши работа първо на расистите.Дава правото на по приспособените Но това е толкова привидно ,че ако само малко мръднат параметрите обуславящи живота на земята всичко ще се измени моментално.Няма как Дарвин да се боготвори от Хитлер, Маркс ,ленин и Сталин-те всичките са от едно котило.Наскоро гледах снимка продадена на търг в Лондон на която са дадени Ленин и Хитлер играещи шах в дома на виенскиште ротшилдовци.
Може би знаеш ,че в Египет също са използвали пари ,които са се издавали след прибиране на реколтата всяка годинаи са ваожели точно до следващата реколта .Това е системата която по късно е изменена
цитирай
25. d3bep - Ами това е отделна тема за обсъжд...
02.07.2012 21:35
Ами това е отделна тема за обсъждане, но ми се струва че нещо в цялата работа не си разбрал.
Смислената наука "обвинява" египет в човешка технология.
Но изключителн оразумна и напредничава...
ГОре долу ние сме развил исега машини и багери дето да могат да повторят това, коеот тогава хората са правели с акъл...
И определено много надминават - например Европа от тъмните векове, т.е. 3000 години по - късно.

Т.е. не видях къде видя еволюционизъм. Не съществува изобщо в науката твърдението, че пирамидите са дело на хора ,скоро слязли от дърветата или скоро изяли последният си мамут.
цитирай
26. kostadin - Умът е инструмент на разума в нас и е ...
02.07.2012 21:55
Умът е инструмент на разума в нас и е сила която може да променя всичко!Това е друга тема ,а темата за общата форма на грандиозните пирамиди по цял свят говори най- малко за уеднаквени стандарти на поведение в древното общество.Това не е друга тема ,а различни детайли от една обща цивилизация
цитирай
27. анонимен - Подводни
02.07.2012 22:29
Брей че интересни расъждения. В продължение на години, сляпо вярваме на всякакви статистики, изследвания и вестникарски публикации идващи от знайните и незнайни кътчета на ЕС и сами пред себе си настояваме, че щом го е писал Шпигел, Тайм или го е констатирал някаква организация работеща под крилото на ЕК, СЕ и пр, значи е 100%-ова истина и неподлежи на съмнение. Даже сме готови на физдическа саморазправа с несъгласните и съмняващи се.
А сега, след решението на Европейски съд, приравняваме същият този орган с образа на Н-ти състав на СГС,пуснал на свобода братя Галеви или отказващ да повдигне обвинение срещу малоумният ни премиер за неговото криминално минало.
Защо?
Защото някои предпочитат да мразят вместо да си задават въпроси които изискват огромни, за техните интелектуални възможности, мисловни усилия по пътя на логичните отговори. Заедно с това, всяко едно подобно деяние, което по една или друга степен противоречи на дълго наслагваната матрична мисловност, са готови да припишат на гадните комунисти, като под този термин приравняват абсолютно всички руснаци, защото видите ли, в тази страна е извършена за първи път в историята на човечеството комунистическа революция, съпътствана с огромно количество човешка кръв. Само че, остават глухи към и сляпи към разкритията, че в основата на същата тази революция са ционистите наричащи себе си комунисти.
И направената констатация в един от коментарите, че комунистите за завзели ЕС е напълно правилна като се има предвид, че те не са никой друг, ами същите онези ционисти отговорни както за разпалването на двете световни войни и жертвите дадени от руският народ по време и след октомврииската революция, така и за избиването на хиляди православни християни в Югославия вследствие на воините и "цивилизованите" наказателни удари и също така за хилядите невинни жертви в арабският свят в днешно време.
цитирай
28. анонимен - Гроба-чов(века)!
02.07.2012 22:45
Яковлев е фалшифицирал всичко. Не го ли знаехте. Лично инструктиран от Дейвид Рокфелер и Рейгън. Горбачов е бил тракторист хомосексуалист, ЦРУ и масоните постепенно го тикат напред - дори с убийства. Скоро този на тамплиерите дето е бил охрана на Живков, каза как са става ли "нещастни" случаи на висши офицери от Държавна сигурност и охраната на живков и партийният елит - за да може да стане промяната. Да не говорим кой причини катаклизма с Чернобил.. Сионските мъдреци..!!
цитирай
29. kostadin - За аноним №28
03.07.2012 12:40
Възможностите ми са били такива ,че доста по от рано съм знаел кога ще е сриването на соца.Да предполагали сме ,че човек с такъв белег на главата ,като Горби ще донесе нещастие ... и въпреки това тойа е човекът който можеше и имаше огромна власт -по голяма и по могъща от всеки друг.
Фалшификациите са станали след официално изказаното признаване от страна на Горби ,че съветите са избили полските офицери.
цитирай
30. kostadin - Дзвер написа :". . . . . Т. е. ...
03.07.2012 12:45
Дзвер написа :
".....

Т.е. не видях къде видя еволюционизъм. Не съществува изобщо в науката твърдението, че пирамидите са дело на хора ,скоро слязли от дърветата или скоро изяли последният си мамут."


Той е скрит в разбирането за линейното развитие на човечеството и еволюцията на земята от по простото към сложното ....
Всъшност нещата са циклични.Няма как в вселената всичко да се върти ида няма характерни точки описващи периодично циклите.
Официалната история не допуска такива избухвания на разума ,като редуващи се периодично цивилизации,независимо от всички сегашни и бъдещи артефакти
цитирай
31. анонимен - Абе вие за катин ли говорите или за ...
04.07.2012 19:19
Абе вие за катин ли говорите или за египет
цитирай
32. kostadin - Връзката е, че едни и същи паразити ...
04.07.2012 19:30
Връзката е ,че едни и същи паразити са успяли да впримчат даже и науката да работи само да тяхна сметка ,но не и за истините
цитирай
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930