Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Автор: kostadin Категория: Технологии
Прочетен: 1053818 Постинги: 704 Коментари: 1006
Постинги в блога от 20.02.2013 г.
Категории Биволъ | Потеря 10976 посещения Подмяната: ГЕРБ представиха милионерка като протестираща Буда представи приближената на ГЕРБ Даниела Пеловска като изразител на исканията на протестиращите Дъщерята на "предводителката на протестите" Пеловска е зам.-кмет в район на Столична община от Биволъ Вторник, 19 Февруари 2013 13:02

image

Даниела Пеловска. Снимка сайт на "Новото време"

След три дни мълчание Бойко Борисов даде пресконференция, на която отговори точка по точка на въпросите на някоя си Даниела Пеловска. Тя беше представена като носител на исканията на протестите, заляли страната.

Даниела Пеловска е известна фигура в Добрич, приватизатор на Макаронената фабрика. Чрез фирмата Сердика турист тя притежава и голям хотел на морето в Кранево - "София пласт". Проверка в Агенцията по вписванията показва, че Пеловска е доста имотна и на практика е милионер.

Била е член е на НС на СДС, напуснала през 2005 г, за да стане водач на листата на Новото време в Добрич на парламентарните избори.

Дъщерята на Пеловска арх. Павлета Пеловска, родена 1984 г. е била управляваща на Макаронената фабрика заедно с майка си, а сега е назначена от ГЕРБ за заместник-кмет в столичната община, район Изгрев.

Синът на Пеловска Васил Руменов Пеловски през 2010 г. печели конкурс и е назначен като юрисконсулт в Столична община.

Източници на Биволъ твърдят, че е близка с премиера Борисов, който често се консултира с нея по телефона. На днешната пресконференция обаче Пеловска излезе "от прикритието" и се яви на журналистите като опозиционер.


Категория: Технологии
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове: 5
Пред кого и как се поклониха вчера различните касти в България?
Гледах двете вериги охрана и се чудех ,защо управляващите отдалечиха народа от себе си.Псувах на ум и на глас Но не разбирах, защо спираха хората с цветя предназначени за апостола на свободата ни.Никога за моите 70 години не бях виждал такава яко изградена отбрана към подстъпите към паметника на Левски.През най - лошите години на соца опъваха по едно червено въженце и имаше обикновени милиционери през 15 и повече метри.Днес правителството се пазеше и от воискова полиция Не знам защо министъра на отбраната я беше извел Може би е мислел ,че българите са против святото дело на Левски...Или очакваше валежа да се превърне в поторп за управляващите.

Вечерта чух нещо поразително Един от сценаристите на Слави попита Колко пъти до сега народът български не е допускан до лобното място на апостола.
Отговора му бе -два пъти :

- Първият е бил по време на самата гибел на апостола през турското робство и

- Вторият, път днес при управлението на граждани за европеийюско развитие на България.

Покъсно разбрах ,че изпълнителната власт ненавиждаЛенски ,нашият герой Боъко сигурно е имал някакъв махленски мач някъде ,та беше изпратил сивият си кардинал Цецко, а той горкия беше прекарал и водометки за да брани паметника на националната ни светиня( от епохата на борбата на народани  против турското робство ),не от друг ,а именно от българските граждани.

А президентчето търпеше това разделение въпреки ,че ни учеше ,какво е казал и мислел Левски за равнопоставеността на всички български чеда в желаната свята република.
Забрави да каже ,че същият Левски е казвал ,какво ще прави ,ако се освободи България .Донякъде пасенето на патки и гледането на овце съвпада с пожеланието на Бойко към младите специалисти -Ако нямат работа да станат овчари или да садят картофи ...То хубаво, ама се оказа ,че овцевъдството било в сивият сектор и не внасали чорбаджиите вноски за осигуряване и здраве.
Днес имаме около 3мили овце ,а след освобождението 6,5 милионна България е притежавала над 30 мил. глави овце Да не говорим за говеда и пернати.
Значи за 23 годинипни върнаха някъде преди родово общиният строй .

Категория: Технологии
Прочетен: 888 Коментари: 1 Гласове: 7
Последна промяна: 20.02.2013 09:18
Търсене

Календар
«  Февруари, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728